Isännän kanssa lähdettiin aamulla ajelemaan kohti Lapinjärveä, käytiin katsastamassa autoehdokas. No joo, auto oli ihan suht ok, vuosimallia 2009, mutta niin paljon sellaista pientä sanomista ettei oikein tuntunut mieleiseltä. Ihan "autoliike" sitä oli myymässä mutta hieman olisivat saaneet panostaa koko hommaan. Myyjä ei tiennyt autosta juurikaan mitään kun yritettiin tietoja kysellä ja toisekseen auto oli niin paskainen kuin vaan olla ja voi. Myyntimies oli kai lisäksi joku trasselijussi, vaatteet likaisena ja muutenkin todella epäsiisti. Sielläkin oltaisiin kyllä saatu menemään vanha auto vaihdossa mutta päätettiin kuitenkin ajaa Lopelle katsomaan toista ehdokasta.
Hieman kalliimpihan tuo toinen oli mutta ero aiempaan katsottuun kuin yöllä ja päivällä. Olisi voinut luulla että autolla ei ole ajettu metriäkään, niin siisti ja hyvässä kunnossa se oli. Ja huomattavasti parempi ajettavakin. No niinhän siinä kävi että lompakko keveni huomattavasti, Volkkari jäi sinne ja ajeltiin isännän kanssa  Citroen Berlingo 1.6 VTi 120 XTR:llä vm- 2010 kotiin, toivottavasti ei tulla katumaan tuota ostosta, on nimittäin pakko ajaa tuolla seuraavat 10 vuotta.
Tilavaa autoa halusin ja sellaisen ainakin nyt sain. Takapenkkejä voi ottaa pois tarpeen mukaan, mahtuu häkkiä ym.ja korkeuttakin on reippaasti joten mahtuu tavaraa päällekkäinkin ihan kivasti. Reilu 300 km ja 6 tuntia saatiin tuohon reissuun tuhlattua mutta nyt se pitkään mietitty ostos on tehty. Vanhoilla parin tonnin autoilla täällä onkin vuosikaudet ajeltu joten sallittakoon nyt sitten vähän kalliimpi ostos. Ja eikös sitä sanota että köyhän ei kannata ostaa halpaa......

Veeti tuli tänään taas tarhasta aitojen yli että heilahti, hetkeksi jäivät vahtimatta ja jo se sieltä pois kampesi.No tää on nyt tätä muutaman päivän.

Joulukukat on nyt parhaimmillaan ja niitä saisi olla vaikka kuinka paljon väriä antamassa.