Aamusta kun lähdettiin lenkille niin ajattelin että varmasti alkaa satamaan,synkältä näytti. Vaan koko päivän onkin ollut ihan mukava ilma, melkein 14 astetta mittarissa ja aurinkokin välillä pilkahtelee. Koirat on olleet ulkona taas koko päivän. Oma aika on mennyt taas vaihteeksi kotihommia touhutessa. On pesty mattoja, pyykkiä sekä siivottu ja luututtu. Ihan normaalia siis :)
Lintujen ruokinta aloitettiin meillä tänään ja nyt saakin sitten siemeniä ja talipalloja kantaa taas selkä vääränä kevääseen saakka.

Koiranruokakaupoilla kävin tänään mutta ei ollutkaan tuossa oman kylän lemmikkikaupassa GE:n Ankka versiota joten oli sitten otettava kanaversiota. No ei haittaa, olin nimittäin ajatellut että talveksi nuo koirat tuolle kanasapuskalle siirränkin, kun siinä on hieman enemmän rasvaa. Nuo on kuitenkin niin paljon tuolla ulkona ja kylmä sää tietysti aina vähän enemmän kuluttaa energiaa. NEU:ta ostin taas muutaman pötkön kun siitä nuo kovasti tykkäävät ja on mukava lisä nappuloihin. Pakkaseen pitäisi taas tilata isompi satsi lihoja kun alkaa olemaan koirien lihat melkein loppu. Tulee se kuitenkin hieman halvemmaksi esim. Kennel-Rehulta tilata kuin ostaa kaupasta. Järvenpäässä F-Animalilla olen aina ohiajaessa poikennut , koirille aivan ihania luomulihoja ja luita, tosin niitä ei kyllä kovin edullisiksi voi sanoa, mutta hyvää tavaraa ovat.

Muutama pihassa napattu räpsy. Arttu ja Hulda tarkkailevat mihin Veeti lähti, kun isäntä sen nappasi tarhasta mukaansa kävelemään.Lintujen ruokamökki.Talipallot sireenipuskassa.