Hyvää Ystävänpäivää !!

Taas alkoi sataa lunta, pitkän pakkasjakson aikana ei lunta juurikaan satanut mutta nyt lauhtumisen myötä sade taas alkoi. Lunta on kyllä jo ihan riittävästi joten lisää ei todellakaan tarvita. Muuten on kiva ilma, muutama aste pakkasta ja kiva kun saa koiria pitää pihalla melkein koko illan. Riinellä käy päivät pitkäksi sisällä ja se meinaa vähän tehdä tuhojaan päivän aikana. Ei mitään suurta mutta pöydältä ja tasoilta se vetää alas minkä saa ja rikkoo tietty. Riine ja Peikkohan on päivät keittiössä joten muuta tuhottavaa siellä ei ole kuin lehtiä jos sattuu pöydälle unohtumaan, muut tavarat yritetään muistaa laittaa aina niin kauas ettei se niitä saa.

Tänään poikkesin taas hakemassa koirille ison satsin lihoja. Luita pakkasessa vielä jonkin verran onkin. Olen osana syöttänyt nappulaa ja nyt  meinaan taas lisätä tuota raaan määrää ja seurailla mikä on se raja minkä jälkeen nuo alkavat taas omia jätöksiään syömään. Nyt nappulaa on ruuasta noin 50 % ja tuolla määrällä eivät  ainakaan kasoihin koske. No täytyy seurailla....

Peten Koiratarvikkeelta tilasin trimmaussakset sekä tassusakset ja ne on sieltä tänään laittettu tulemaan joten eiköhän huomenna pääse niitä jo testailemaan. En vaan tajua minkä takia tilasin tassusakset kun kaikki nämä vuodet olen tullut toimeen ilman niitä........Sakset oli molemmat ihan edullisimmasta päästä ja katsotaan nyt onko niistä mihinkään. Nuo vanhat on olleet niin hyvät että taidan kysellä jos saisin ne jossakin tässä lähistöllä teroitettua, en niitä viitsi mihinkään alkaa lähettelemään.

Tänään meinasi oikeasti hermo mennä kun jostakin saakelin postimyyntifirmasta / lehtimyynnistä soitettiin ja tarjottiin jotakin mahtavaa "palkintoa" siitä hyvästä miten hyvä asiakas olen ollut, argh !  Nainen ei meinannut uskoa millään ilveellä kun sanoin etten ole kiinnostunut mistään lehdistä ja että heidän palkintonsa on yhtä tyhjän kanssa kun aina joutuu sitten kuitenkin jonkin jakson lehteä tilaamaan. Lisäksi sanoin että olen töissä enkä jouda siellä omia asioita kännykässä selvittelemään. Tuo sitkeä nainen ei antanut periksi millään vaan jatkoi ja jatkoi juttuaan että lopulta oikeasti katkaisin puhelun. No eipä siinä mitään mutta iltapäivästä tuo nainen soitti uudelleen, sanoin että olet minulle jo kerran soittanut ja sanoin ettei kiinnosta. Taas vaan intti vastaan ja olisi väkisin minulle halunnut kertoa tuosta mahtavasta tarjouksesta, perkele että otti aivoon. Täytyy tosiaan etsiä jostakin se osoite mihin voi ilmoittaa kieltävänsä kaikki tuollaiset pakkomyyjien soitot.