Eilen iltapäivästä töissä tuli yhtäkkiä ihan mielettömän paha olo, joka kuitenkin meni siinä sitten pikkuhiljaa ohi. No illalla etova olo palasi ja yöllä alkoi vessassa ramppaaminen. Saikkupäivähän se tästä sitten tuli. Iltapäivästä sain vähän syötyä ja nukuin kunnon päiväunet ja nyt on olo taas ihan ok.

Huomenna pitää ajaa Lahteen hakemaan matot pesulasta ja samalla reissulla on poikettava Apteekkiin hakemaan pennuille matolääkkeet. Tänään on pennuilla ollut meno päällä pitkin päivää, kävelevät jo kovalla vauhdilla pitkin laatikkoa, vielä vähän huterasti tosin :)

Huldan vatsa ei mielestäni ole vieläkään oikein kunnossa ja tylosinit on nyt loppu. Mietinkin että voiko tuo hitto johtua nyt noista nappuloista mitä se syö, tosin niitä samojahan se söi kantoaikanakin ilman mitään ongelmaa.....Nyt olen antanut sille pelkkää nappulaa, vettä ja tehobaktia. Piimät, jauhelihat ym. jätin pois kokonaan....En kyllä kohta enää tiedä mitä sen kanssa pitää tehdä. Onneksi pennuille tulee koko ajan ikää lisää ja kohta saavat jo muutakin pupellettavaa maidon lisäksi.

Riinelle on ruoka maistunut jo taas monta päivää, kuppi tyhjenee vauhdilla. Valeraskaanahan tuo taisi olla....Arttu ja Riine pudottaa turkkiaan nyt molemmat ja huomenna ajattelin ne pikaisesti pestä. On luvannut hyvä aurinkoista säätä joten ei tarvitse niitä niin perusteellisesti puhaltaa kun kuivavat tuolla ulkona auringonpaisteessa ja tuulessa.

Tänään on ollut tosi lämmin ja aurinkoinen päivä. Perunoita kävin kokeeksi nostamassa kasvihuoneesta ja saattaapi olla että juhannuksena syödään ihan omia pottuja, vielä nuo on vähän pieniä mutta onhan tässä viikko aikaa kasvaa :) Tulitikkuaski tuossa vertailukohteena :)