Takana sen verran touhuntäyteinen viikonloppu että tänään olen taas ollut aivan väsyksissä ja nuutuneena. Tylsiä nämä maanantait.

Äsken tuossa väsäsin ison satsin kasvissosetta pakkaseen, ostososeet on oikeasti ihan vesilitkua, itse tekemällä saa paljon parempaa. Amerikansalaattia, kurkkua, kesäkurpitsaa, persiljaa ja kurpitsansiemeniä laitoin tuohon soseeseen. Iltaruuaksi nuo saikin nyt broilerin selkiä ja hyvin teki kauppansa, kova vahtiminen vaan on että jokainen pysyy omalla paikallansa eikä aiheudu mitää ylimääräistä älämölöä.

Eilen oltiin Huldan kanssa Lahdessa ryhmänäyttelyssä, tuomarina Mari Palgi. Avoimessa luokassa Hulda sai ERI:n ja tuli viidenneksi :) Olen tyytyväinen ja arvostelu oli ihan Huldan näköinen. Pennut ja junnut oli siirretty toiselle tuomarille, Mari Palgi sai silti arvostella n 80 koiraa, pitkä päivä kaikilla.

Tässä Huldan " Finn Arrow Glamour of Gold" arvostelu :

 " Hyvin sopusuhtainen ja narttumainen. Puhdas pään kiila, kaunis ilme. Riittävä kaula. Hyvä tiivis runko. Hyvin kulmautunut. Liikkuu keskipitkällä askeleella. Hieman pehmeä turkin laatu "

Kuvaaja Taira Nurmi