Viikonloppu vierähti Hesassa ja messarin näyttelyssä. Riinelle lauantaina NUO EH 4 ja sunnuntaina EH, paska reissu mutta tulihan tehtyä. Turkuun tarkoitus mennä sen kanssa seuraavaksi ja siihen nämä näyttelyt saattaa sitten toistaiseksi jäädäkkin. Nyt loppumetreillä olevan juoksun ansiosta siltä putoaa turkki juuri parhaimpaan aikaan keväästä, kun alkaisi näyttelyitä taas olemaan.
Riinen terveystulokset näkyi tänään ilmestyneen nettiin, lopullinen tulos siis A/A ja 0/1. Olisihan tuo kyynärä mieluusti saanut olla tervekin mutta eipä nyt mahda mitään, näillä mennään. Ja tarkoitus olisi Riine mahdollisesti jossain vaiheessa astuttaa, huonosta kyynärästä huolimatta. Pitäisi siis alkaa vakavissaan trikkiurosta sille etsimään, tulee olemaan todella vaikea tehtävä ja kaikki vinkit mukavista uroksista otetaan ilolla vastaan.

Pommi-kissan kanssa käytiin tänään 16 vkos rokotuksilla ja samalla lääkäri huomasi että toinen kives on jäänyt laskeutumatta, lojuu siis jossain vatsaontelossa. Helmikuulle suunniteltu kastrointi siirtyy nyt sitten hieman keväämmälle ihan sen takia, että piilossa oleva kives olisi hieman isompi ja helpompi löytää.

Itsellä yskä vaan jatkuu, tosin hieman on helpompi päivä päivältä olla. Viime yönä nukuin pitkästä aikaa todella hyvin enkä herännyt kuin kerran. Olo on kyllä vielä aika raihnainen näyttelyviikonlopun jäljiltä ja univelat painaa päälle. Kantapaa on edelleen ihan tajuttoman kipeä, ei auta venytykset, särkylääkkeet eikä mobilatit.