Elämä jatkuu, vaikkakin huonolla hapella toistaiseksi, mutta jotain suunnitelmia on pakko tehdä. Riinellä osuu juoksut hankalaan ajankohtaan ja pennut syntyisi heti alkuvuodesta. Kesäpennut on aina niin paljon helpompia. Kaikki riippuu nyt tästä selästä, joudunko leikkaukseen, löytyykö joku muu apu vai mitä tapahtuu. Se jää nähtäväksi, suunnitelmia on kuitenkin hyvä olla olemassa :) Katsotaan tuleeko alustavia kyselyitä yhtään, jollei niin sitten saatan siirtää pentueen myöhemmälle ajankohdalle.

Isäksi valitsin nuoren, kivan uroksen ja yhdistelmä vaikuttaa ihan kivalle. Osa on minulle vieraita koiria uroksen sukutaulussa, mutta kyllä sieltä takaa tulee muutama tuttukin koira. Terveystuloksetkin näyttää ihan mukaville.

Isänä Merry Moonray's Firecracker " Rafael "

firecracker1.jpg

firecracker2.jpg

Emänä Blue Mellow's Aquamarine " Riine "

31082013_147p.jpg

Päivät on niiiiin pitkiä ja ne on kuluneet melkolailla hissukseen niinkuin tähänkin asti. Netflix on läpi koluttu, muutama kirja luettu ja sukkiakin kudottu.

005.jpg

Huomenna isäntä lähtee viikoksi reissuun, joten saankin ihan yksin taas pyörittää tätä huushollia. Olisipa kuivia päiviä, niin ei tarvitsisi likaisten koirien kanssa temuta. Pysyisi huushollikin siistimpänä, kun ei tuo siivouskaan nyt meikäläiseltä oikein suju.