Työkaveri sairaana ja joudunkin nyt muutamana päivänä tekemään vähän enemmän hommia. Vielä ikävämpi juttu on että en juurikaan pääse tauoille, ruokatunnin saan pidettyä mutta muut tauot saakin sitten unohtaa. No sehän on sitten 8-16 infopisteessä istumista ilman suurempaa hengähdystaukoa. Täytyy sanoa että aika rankkaa on kun välillä puhelin soi taukoamatta, vieraita lamppaa ovesta sisään ja talon oma väki käy vielä asioitaan toimittamassa. No kai se pää jotenkin taas kaiken kestää...

Viimeyön nukuin taas todella huonosti ja pätkittäin, ihan ihmeellisiä uniakin näin pitkin yötä, kaikenlaista painajaista. Toivottavasti ensiyönä tulee kunnon uni. Sunnuntain/maanantain välinen yö on meikäläisellä aina niin vaikeaa, kelloa tulee kytättyä pitkin yötä kun tietää että aamulla on aikainen herätys.

Tänään sain koirilta kynnet leikattua ja tytöille klyserolit ja talkit korviin. Korvia on nyt ennen pakkasia pakko hoitaa, sitten ei uskalla enää klyserolin kanssa läträtä.

 Eilen kävi Mantalla päivän mittaan pari velipoikaa kylässä ja meno oli sen mukaista. Tuolla kostealla nurmella painivat ja temmelsivät. Illalla sitten uni maistuikin pienelle Mantalle :) 

 

Manta%2016%20vko.jpg