Kasvihuoneesta on saatu jo roppakaupalla salaattia, paprikat ja kurkut kukkii kovasti ja pieniä alkuja on paljon tulossa. Tomaattien kanssa onkin sitten eri juttu, muutama kukka harvakseltaan siellä täällä. No jotakin tuolta kasvihuoneelta kuitenkin näkyisi valmistuvan, ostetaan tomaatit kaupasta jollei niitä omasta takaa saada.

DSC01351-normal.jpg

DSC01353-normal.jpg

DSC01352-normal.jpg

Arttu-papan ja mummon kävin tänään viemässä taas pariksi viikoksi mökille. Ihan mielellään Arttu sinne näkyi taas jäävän, saapahan ainakin kaiken huomion mökillä kun yksinään siellä mummon seurana on. Koirat sain eilen trimmattua ja Artulle Expotit niskaan.

Veetillä on ollut tänään jonkin sortin vatsapöpö ja töistä tulessa vastaan tulvahtikin aivan karsea löyhkä. Keittiön matto oksennuksessa ja olohuoneen iso matto aivan kurasontaa täynnä. Aamulla ajattelinkin että Veetin vatsa on kipeä kun niin kovasti itseään venytteli. No eipä auttanut kun alkaa isoa mattoa pesemään tuolla pienessä suihkuhuoneessa. Olohuoneeseen täytyy hankkia pienempi matto joka olisi helppo itse täällä kotona pestä. Olkkari on aika iso mutta jääköön sitten vaikka puolet lattiasta ilman mattoa...