Tänään on ollut niin touhuntäyteinen päivä että huh ja huomenna jatkuu, Huldan kanssa Lahteen näytille.Hulda on aivan karvaton joten eipä juurikaan suurta intoa ole lähteä mutta mennään nyt kun ollaan maksettu. Huldan pojan Onnin piti tulla myös mutta Onni on hangannut kirsuaan nyt johonkin siihen malliin että kirsusta on pigmentti pois ja huomisen tuomarin tuntien heille tulisi hukkareissu. Sanoin että ei kannata lähteä Kirkkonummelta junalla tänne tulemaan hylkyä hakemaan. Harmittaa ihan sikana mutta tuleehan noita näyttelyitä ja nuori koira kyseessa, ja itseasiassa aika tekee Onnille vaan ihan hyvää, raakile se vielä onkin.

Kaveri soitti ja kutsui helmikuussa "barf-luennolle" heille kotiin ja tietenkin menen jos vaan suinkin pääsen. Ihan hakusessa on vielä kaikki barffaukseen liittyvä joten kaikki tieto on todella tervetullutta.  Ja muuten nyt kun itse koittaa koiriaan barffata niin paljon onkin tuttuja koiraihmisiä jotka ovat koiransa barffiin siirtäneet. Ainoa mikä itseä tässä mietityttää on tuon Huldan mahdollisesti tuleva kantoaika, imetysaika ja pikkupentujen ruokinta. Olen niin vihreä tässä asiassa että en todellakaan uskalla kantavan nartun kanssa alkaa barffailemaan vaan täytyy joku hyvä nappula siksi ajaksi löytää.......neuvoja kokeneilta barffaajilta otetaan vastaan tässäkin kohtaa.

Tänään oli sitten minun viimeinen Collieyhdistyksen alaosaston kokous. Nyt loppui liki yhdeksän vuoden pesti sillä suunnalla, vuosien varrella on tullut toimittua mm. rahastonhoitajana ja hetken jopa puheenjohtajana, aikansa kutakin.Todella kiva juttu oli että saivat uusia innokkaita jäseniä hallitukseen. uudet ihmiset tuo kuitenkin aina jotain uutta piristystä ja ideoita mukanaan.

Ja hyvinhän meille kävi  alaosaston colliekilpailussakin. Arttu " Kiamoran Blue Diamond" paras näyttelyveteraaniuros 2011  ja Riine "Blue Mellow's Aquamarine" paras näyttelypentu 2011. Nuo minun niin rakkaat siniset .Tosin aivan yhtä rakkaita ovat nuo muunkin väriset.