Helpottihan tuo Riinen vatsatauti vihdoinkin, useamman päivän tuo olikin vatsa kuralla ja oksenteli. Inupektia aloin sille sitten tuuppaamaan tuplamäärän ja se näytti sitten auttavan. Pikkuhiljaa lisäilen sille normaalinappulaa tuon Royal Caninin suolistoruoan sekaan. Suolistoruokaa oli jemmassa vielä Huldan edelliskesän suolistotulehduksen jäljiltä. Yksi purkki säilykettä tuolla näkyy vieläkin olevan, menee vanhaksi keväällä 2014 . Muille ei onneksi tuota kunnon tautia sitten tullutkaan, kaikki ovat voimissaan :)

Luna alkaa olla nyt sisällä porukassa ja äskenkin laitoin sen jo hetkeksi muiden kanssa tarhaan kun piti itse tulla käymään täällä sisällä. Tosin siellä se istua napotti portinpielessä odottamassa ulospääsyä kun menin takaisin pihalle. Ja vastaavasti kun muut on tarhassa niin sitten se istua napottaa ulkopuolella ja kovasti haluaisi mennä tarhaan. Päivisin Luna on ollut nyt keittiössä ja ihan hyvin on mennyt. Olen kongeja sun muita aktiviteetteja jättänyt sille eikä ole mitään tuhoja tehnyt, mitä nyt hieman pirttikalustoa laittanut uuteen uskoon.

Hyvin tottelevainen tyttö on pihalla ja tänne käsky on jo hyvin hallussa. Tosin jos Pommikissa on ulkona niin silloin kaikuu tänne-käskyt kuuroille korville ja Pommi määrää vauhdin ja suunnan. Sinällään hieman haastavaa kun meillä ei ole aidattua pihaa niin Pommihan saattaa juoksuttaa Lunan vaikka kuinka kauas, vielä sentään pysyneet tontin rajojen sisäpuolella. No eiköhän se meno rauhoitu pikkuhiljaa kun kissa tulee tarpeeksi tutuksi. Yöt Luna nukkuu todella hyvin, joko koko yön tai sitten käydään kerran yöllä pikapissalla. Päivisin saattaa olla pissat paperilla, pitkähän se työpäivä on eikä pieni niin kauaa edes välttämättä pysty pidättelemään. Isot hädät on kaikki tehty ulos, reipas tyttö...