Kaksi päivää olen pessyt pyykkiä ja kämppä haisee niinkuin hajuvesimyymälä. Tykkään että pyykeissä olisi hieman huuhteluaineen tuoksua, mutta tuntuu että nuo tämänpäivän huuhteluaineet on lantrattu suoraan johonkin hiton parfyymeihin. No ei haise paska eikä märkä koira, kun tuo pyykkien "tuoksu" peittää kaiken muun alleen. Minulla on tapana näin kurakeleillä heitellä tuohon eteisen lattialle peittoja ym. koirat saa huuhtelun ja kuivauksen jälkeen valutella loput vedet niiden päälle. Pyykkiä on siis riittänyt. Lisäksi on kaikki koirien lelut päässeet myös pesuun.

Valkosipulia olen alkanut lisäämään taas koirien ruokaan, tosin enpä ole koskaan huomannut siitä mitään hyötyä olleen, kai. Kotona ei punkkeja juurikaan  ole eikä tuo valkosipuli ole mitään auttanut koirille jotka ovat kesän olleet mökillä. Sinne lähtiessä on aina pitänyt lyödä koirille punkkimyrkyt niskaan, muuten ovat olleet täynnä punkkeja. No jospa tuosta valkosipulista sitten jotain muuta hyötyä on, kuka tietää. En tiedä miten toimivaa tuo jauhe enää on kun on jo pari vuotta sitten ostettu, hevosille tarkoitettua jauhetta aikoinaan jostakin maatalouskaupasta hankin. Tosin vahvalle tuo ainakin tuoksuu ja ihana valkosipulin tuoksu on aina koirien ruokinnan jälkeen. 

Muutaman kuvan taas harmaalta ja kuraiselta pihalta tänään nappasin, sateeton päivä tänään. Tulevaksi viikoksi onkin sitten luvassa vettä kaikissa olomuodoissaan.

Tytöt. Lunan korvat ei oikeasti ole noin pystyssä,  ulkona viileässä ne pamahtaa taivasta kohti oitis. Sisällä asettuvat kyllä taas ihan nätisti :)

016.jpg

Manta 8 kk

023.jpg

Mantan emä Riine , ensiviikolla 4 v :)

025.jpg

Hulda 8v 3 kk

027.jpg

Arttu-pappa ( Riinen isä, Mantan pappa ) 12 v 8 kk 

031.jpg

Kyllä se luoja on vaan kaikkea kaunista meille aikoinaan luonut, miten miljoonia erilaisia ja erivärisiä kukkia maapallo päällään kantaa.

010.jpg

007.jpg