Aamulla suunnattiin Jämsään ryhmänäyttelyyn jossa tuomaroi Hanne Laine Jensen Tanskasta. Kovin oli tiukalla päällä tuomari. Uroksissa oli tiukassa niin ERI:t kuin SA:tkin. Tasan yksi uros oli SA:n arvoinen. Tosin minusta nykyään varsinkin uroksilla on erittäin rumasti kannettuja häntiä. Aiemmissakin näyttelyissä on huomattu että hännissä on paljon toivomisen varaa.

Nartuissa neljä SA:ta, tosin erejä useampi kuin uroksissa. Riine tänään hienosti JUN ERI 1 SA PN-4 SERT !! Minä olisin ollut tyytyväinen ihan pelkkään PN sijoitukseen mutta hittolainen SERT sieltä napsahti. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen Riinen näyttelymenestykseen. Viisi näyttelyä, kaksi sertiä, lisänä ROP ja RYP-4 !
Nyt Riine jääkin kasvattelemaan turkkia syksyn koitoksiin. Tosin alle 2v sertit sillä on nyt kasassa joten pakko ei ole lähteä vasta kuin sitten joskus" isojen tyttöjen "näytelmiin......Vielä se pitäisi jaksaa pestä mutta taidan jättää huomiselle, yhtä poikki ollaan taas molemmat :)

Tässä alla kuva kasvattipoika Tinosta ( Frozeneye's Golden Amigo ), hieno oikein studiossa otettu kuva.

No niin ja Liljakukko vauhdissa, prkl ! Näkyy niitä vilisevän tuolla kukkapenkissä oikein useampia. Huomenna siis Malasiiniostoksille........Kukkia.......