Ja niinhän siinä kävi että ihan liikaa olen antanut Huldalle ruokaa ja sen takia sen vatsa meni aivan sekaisin......nyt vähensin ruokintakerrat kolmeen/pvä ja lisäksi hain aamulla apteekista Canicuria jota sille nyt kuurin sitten syötän. Kovin on toinen vaan nälissään.....Jos vaan olisin ajatellut järkevästi niin olisin tajunnut itsekkin että aiemmin antamasta ruokamäärästä tottakai heittää vatsan sekaisin, no tuli sitten opittua tämäkin. Hulda alkaa olla ihan kunnossa jo....

Riine jatkaa ruuan kanssa pelleilyä, välillä syö ja välillä ei syö. No jääkaappiin olen aina heittänyt syömättömän sapuskan ja tarjoillut sitten seuraavassa kattauksessa, eli ei siis kuitenkaan ihan roskiin ole kaikkia ruokia tarvinnut mättää. Äsken sitten taas veti kupillisen suurella ruokahalulla :)

Tänään olen ollut taas reipas ja saanut paljon aikaiseksi. Olohuoneesta heitin vanhan huonon maton kaatopaikalle ja tilalle laitoin uuden, joka on ollut tuolla alakerrassa rullalla monta kuukautta. No sehän on nyt niin mutkalla että en tiedä oikeneeko se koskaan tuossa lattialla. Tietty piti siivota ja luututa ennen uuden maton lattialle laittoa.

Raparperi kasvaa niin kamalasti ja tänään oli "pakko" tehdä taas piirakka, harmi vaan kun sitten on pakko sitä myöskin syödä :D Täytyy kai tehdä muutama piirakka pakkaseen jos vaikka niitä pennun katsojia alkaa tuossa jossain vaiheessa kyläilemään niin voi syöttää sitten heille.
Narttupennun olen aikeissa sijoittaa ja olisinkin nyt mukavaa sijoituskotia vailla. Vaikea vaan löytää sellainen koti jossa olisi edes jollakin tapaa puolitutut ihmiset ja joka olisi suht lähellä meitä. No onhan tässä onneksi vielä monta viikkoa aikaa ennenkuin pennut lentää maailmalle.

Veetiltä löysin tänään ensimmäisen punkin poskesta. Meillä ei yleensä täällä juurikaan punkkeja ole eikä koirille nytkään ole mitään myrkkyjä laitettu. Mietin että pitääkö kuitenkin jotakin myrkkyä hankkia kun ovat povanneet erityisen punkkirikasta kesää.

Pienet palleroiset, reilu 5 vrk.