Aika pitkälle saatiin tuota lunta odotella, tosin nyt on sulanut jo tuo vähäinenkin viime yönä satanut ensilumi. Koirien kanssa käytiin aamupissalla viiden jälkeen ja hupsis, lumi maassa. Riinellähän siinä olikin ihmettelemistä, ei meinannut osata pissatakkaan lumiseen maahan.

Aamupäivästä käytiin isännän kanssa Lahdessa ostamassa koirille ruokaa useampi säkillinen, ettei nyt ainakaan minun tarvitse tämän kipeän käden kanssa lähteä säkkejä kantamaan. Iso pussillinen talipalloja ostettiin linnuille samalla reissulla.

Eilen kävi nuoret Jesse ja Jessica täällä pyörähtämässä ja olivat kovasti heille koiraa vailla. Tänään olivat sitten kysyneet vuokraisännältä saako asuntoon ylipäätään ottaa koiraa ja luvan olivat saaneet. Kävivät tuossa sitten äsken täällä vaihtamassa autonsa meidän isännän vanhaan autoon. Meillä kun on autoja nyt vaihdeltu oikein urakalla. Isäntä osti itselleen uuden ja myi vanhan Jesselle ja nyt Jessen vanha auto on tuossa pihalla ostajaa vailla. Samalla käynnillä keräsivät autoon mukaan koiranruokakupin, hihnan, ruokaa ja Veetin :) Veeti siis muutti heille nyt ainakin muutamaksi päiväksi koeajalle ja jos hyvin menee niin jää sitten sinne asumaan. Katsotaan nyt miten heillä lähtee menemään. Jessica on päivät kotona joten ei ihan heti tarvitse Veetin sinne yksin jäädä. Saa nähdä miten maalaiskoira sopeutuu kerrostaloon.......vai sopeutuuko lainkaan. No täällä on ovet avoinna ja kotiin saa aina palata, niin lapset kuin koiratkin :)

Aamuisia kuvia , Veeti tyttöjen pyörityksessä.

Peikko

Tytöt jäniksenpapanoiden etsinnässä.