Onpa tylsää olla kaikki päivät täällä kotona tekemättä oikein mitään. Nyt kun nuo selkärajoitteet jatkuu, niin aika vähissä on ne hommat mitä voin tehdä. No pyykkiä on pakko pestä, mutta eipä oikein siivoillakkaan saisi, joten niin tylsää. Alkaa meikäläisen kohokohdat olla kun pääsee välillä ruokakauppaan :) 

Lunan tuossa extempore ilmoitin Kotkan näyttelyyn ja vielä pari muutakin on mietinnässä. Pennut kun ehdin juuri saada kesäkuussa maailmalle, niin voinkin sitten Lunan kanssa kipaista parissa näyttelyssä, ennenkuin pudottaa turkkinsa. Maaliskuussahan sillä oli juoksu joten heinäkuu saatetaan vielä jonkinmoisella turkilla mennä. Mantalle vastaavasti odottelen uutta turkkia, olisi sen näyttelyt sitten syksymmällä mahdollisia.

Muutamat sukat olen täällä taas tylsyyksissäni väkertänyt paremman tekemisen puutteessa. Ikkunatkin pitäisi pestä, mutta se vasta tylsä homma on. Taidan jättää selkään vedoten pesemättä :)

Pennut on nyt saaneet maistella ihan oikeaa ruokaa. Aloitettiin pelkällä jauhelihalla ja nyt on jo turvotetut nappulat kera maissivellin mukana menussa.

Pojat  eilen 3 vko.

Space Dust

Space%20Dust%203%20vko.jpg

Cosmic Diamonds

Cosmic%20Diamonds%203%20vko.jpg

Aamupuurolla

3%20vko.jpg

Pojilla olisi kovasti kysyntää, mutta kotikoiriksihan noita tosiaan vaan haluttaisiin ja vielä toiselle puolelle Suomea. Kun saisi molemmat harrastaviin koteihin lähiseudulle, niin mikäpä olisi sen ihanampaa. Toivotaan että sellaiset kodit löytyisi.