Nyt on herkuteltu ja mässäilty siihen malliin että vuosi kun vaihtuu niin tää eukko laittaa sapuskansa ihan uuteen uskoon. En vielä tiedä alanko Keventäjäksi, Karppaajaksi, Easy Dietaajaksi vai miksi, mutta pakko on jotain tehdä. Tämä joulunaika on mennyt totaalisen läskiksi, yleensä en ole jouluisin mitenkään ahminut makeita herkkuja mutta nyt on nimenomaan suklaata, torttuja , kakkuja ym mennyt naamariin ihan järkyttäviä määriä, hui kamala. No uusi vuosi uudet kujeet :D

Huomenna se on sitten uuden vuoden aatto ja tällä hetkellä mittarissa on + 2, vettä tihuttanut päivän eikä lumesta tietoakaan. Nyt pitäisi pikkuhiljaa taas pakastaa ja äsken siivoilinkin vähän perusteellisemmin, viikkoon en ole juurikaan viitsinyt siivoilla kun se on niin turhaa työtä kaikki. Meidät on aatoksi kutsuttu pariinkin paikkaan kyläilemän mutta ei tekisi kyllä mieli lähteä mihinkään. Riinellä on ensimmäinen uusivuosi ja mielelläni olisin vähän katsomassa noita elukoita täällä kotona. Tosin iltapäivästä meinasin noiden kanssa tehdä oikein kunnon lenkin ettei sitten illalla tarvitse käydä ulkoilemassa muuten kuin pikapissalla.

Lappeenrannan tuomaritiedotkin näkyi ilmestyneen nettiin.......collieilla suomalainen tuomari,kuinkas muutenkaan :( Riinelle olen nyt messarista alkaen syöttänyt  Nokkos-selja uutetta ja ihan kyllä näyttää niinkuin kirsun pigmenttiläiskä olisi pienentynyt . Tosin saattaahan se olla että aikakin on vaan tehnyt tehtävänsä, katsotaan nyt saanko sitä mihinkään näyttelyyn nyt keväällä. Ei ole Huldan juoksu alkanut, vieläkään. Edellisestä jo 11 kk...........odottavan aika on pitkä.

Hyvää loppuvuotta kaikille ! Ja vielä parempaa uutta vuotta jos en huomenna ole täällä toivottelemassa  :)