Eipä tarvitse töistä tullessaan miettiä että mitäköhän tekisi. Hyvillä mielin voi aloittaa taas kerran alusta sen melkein jokapäiväisen imuroinnin ja lattioiden luuttuamisen. Vastapestyt koiratkin on kohta taas pesua vailla :) Miten onkin ollut näin märkä ja sateinen syksy.....Innolla odotan niitä mukavan kuulakkaita, kauniita pakkaspäiviä :)

Meillä on koirat oksennelleet vuorotellen ja en enää muuta keksi kuin että tuosta energia ruuasta se johtuu, vaikka onhan tuokin aiemmin sopinut ihan hyvin. Kana-riisiä söivät kesän ja nyt tosiaan ilmojen viilennyttyä siirsin ne energia ruualle kun olen yleensä aina talvisin sitä niille syöttänyt. Tänään kävin työmatkalla hakemassa kana-riisiä ja pitää siirtää ne siihen nyt sitten pikkuhiljaa takaisin. Tuossa J&V:ssähän on kai ollut pitkän aikaa ongelmia sen tasalaatuisuuden kanssa, joka säkissä on kai vähän eri tavaraa. Näin olen kuullut mutta meillä on tähän asti mennyt ihan hyvin tuon sapuskan kanssa. No kokeillaan helpottaako oksentelut uudella ruualla........

Töissä on ollut kiire viikko. Normaalitöiden lisäksi kaikenlaista hässäkkää. Tänään oli pelastus/paloharjoitus ja oli oikein pelastuslaitos paikalla. Infopisteenhoitajana minulle tietty kuuluu jokunen aika tärkeä homma mm. hätäkeskukseen soitto ja talon sisäinen tiedottaminen, missä palaa ja mitä pitää tehdä.....No huomenna sitten tulee kuvausryhmä filmaamaan tv ohjelmaa ja filmaavat talossa siellä täällä  joten aulaa on buunattu ja taitaa parhaillaankin siivojaat olla siellä työn touhussa. Täytyy yrittää pysyä piilossa ettei vaan vahingossakaan joudu filmatuksi :D Kun vielä huomisesta selviää niin jos vaikka sitten saisi töiden osalta palattua normaaliin arkeen.

Kukkapenkissä kukkii nyt joku tällainen syksykukka, mikälie.....