Eilen aamulla oli Huldan lämmöt alhaalla ja osattiin alkaa odotella pentuja syntyviksi vuorokauden sisällä. Ilta meni läähätellessä ja petaillessa ja klo 22.30 syntyi ensimmäinen pentu ja sitten niitä alkoikin tulla aika vauhdilla, kuudes pentu oli syntynyt 23.35. Hulda tuntui rauhoittuvan ja käytin sen pissalla, kokeilin vatsan ja en siellä tuntenut olevinaan enää pentua. Käytin sen pesulla, vaihdoin aluset ja kuinka ollakaan klo 01.30 syntyi vielä narttupentu. Aika huonossa hapessa tuo oli mutta virkosi kuitenkin kun sitä rivakasti pyyhkeellä hieroin.
Edelleen tuo on hengissä mutta ajattelin jo yöllä että se ei montaa tuntia elä. Tänään olen sille pipetillä saanut annettua vähän maitoa ja äsken tuo näkyikin olevan tiukasti tuolla tississä kiinni. Muut pennut on vaan niin paljon jämäkämpiä ja tomeria että meinaa tämä tyttö olla helisemässä.
Pentujen painot oli ihan kivasti 270g-320 g. Saldona siis neljä soopelityttöä, yksi soopelipoika ja kaksi trikkipoikaa.
Maitoa näyttää tulevan ihan mukavasti ja tällä hetkellä tilanne näyttää ihan hyvälle.....Nukkua en ole saanut sitten eilisaamun joten valvottu on siis kai jotain 28 tuntia. Isännälläkin oli sopivasti alkuviikko lomaa ja nyt hänkin on sitten töissä. Tosin huonoilla unilla meni viimeyö hänelläkin. Olisi vaan hyvä kun olisi toinen täällä kotona apuna...
Tämä aamu on mennyt pyykkiä pestessä ja vielä pari koneellista odottaa vuoroaan.

Riine on ihan sekaisin, ei syö, vinkuu vaan pentuhuoneeseen ja vouhottaa ympäri taloa ja pitkin pihoja.........