Nyt on saatu vettä oikein taivaan täydeltä ja melkein koko päivä. Aamusta osuttiin aivan järkkyyn rankkasateeseen lenkillä ja oltiin aivan läpimärkiä. Koirat oli sadeloimista huolimatta aivan uitettuja. Puolilta päivin sade sentään taukosi ja aurinkokin pilkahteli, koirat sain pariksi tunniksi pihalle. No ilta onkin taas sadellut tämän tästä. Äsken onneksi selvittiin kuivina kun pieni iltalenkki tuolla pyörähdettiin. Arttu alkaa olla siinä kunnossa että sen kanssa ei enää pitkiä lenkkejä tehdä, meinaa peräpää sanoa välillä sopimuksen irti. Tässä pihalla se on vielä ihan ok kun saa mennä jolkotella omaan tahtiinsa. Eipä tuo lenkkejä enää paljon kaipaakaan, kunhan välillä pääsee postilaatikolle katsomaan maailman menoa :)

Pyykkien kuivaus on aika haasteellista täällä sisällä kun loppuu telineet kesken. Tänäänkin olen kolme koneellista pyörittänyt ja ihan vaan pentujen alusia. Pissaa ja kakkaa tulee jo siihen malliin että sanomalehtiä saa vaihtaa pitkin päivää. Ja kun ei ne pissat ja kakat aina osu paperille niin alusia pestään alvariinsa.

Monsterilauma ruokailemassa

3%20vko%202%20vrk-normal.jpg

Kasvihuoneesta kävin hieman satoa korjaamassa, kurkkuja valmistui tänä kesänä tasan kolme kappaletta. Halvemmaksi olisi tullut ostaa kaupasta, tosin kyllähän nuo omat paremmilta maistuu. Tomaatteja on ihan kivasti ja paljon olisi vielä raakileita, aurinkoa ja hieman lämpöä vaan vielä kaivattaisiin että ne kypsyisi.

010-normal.jpg