Sainhan sentään yhden koiran tänään trimmattua ja pestyä. Tai itseasiassa trimmailin tassut myös Huldalta ja Mantalta, Luna on vielä metsäläinen. Riinestä lähti nyt pesun myötä viimeisetkin karvat irti, mutta Lunassa vielä irtovillaa riittää. Senkin kyllä tänään kertaalleen harjasin ja huomenna meinasin senkin vielä harjata, trimmata ja pestä. Mantasta on kaikki irtonainen nyt myös pois, päälyskarvaansa tuo ei nyt näyttäisi pudottavankaan, pohjavilla lähti jo kesäkuussa joten olisi kai tuo päälyvillakin jo irronnut jos irrotakseen olisi. Nyt voi taas sanoa että selkä on aikalailla tulessa ja vielä pitää pieni iltalenkki kyetä tekemään.

Riinelle sain vihdoin luonnetestipaikan varattua, tosin persiilleen meinasi mennä sekin. Puhelin ei nimittäin toiminutkaan ja meinasi paniikki iskeä. Onneksi oli isännän työpuhelin käytettävissä ja sillä pääsin vihdoin ja viimein soittamaan. Lokakuun puolessavälissä olisikin sitten Imatran retki edessä. Tässähän alkaa mukavasti taas kalenteri täyttymään koiraharrastuksista, pari näyttelyä, Kareksen luento ja luonnetesti kalenteriin merkittynä. 

Kyllä on ollut taas pitkä päivä, ei meinaa aika kulua millään. Yleisurheilua tuossa kirjan lukemisen ohessa on tullut seurattua. Aamupäivä meni tosiaan koiria huoltaessa, mutta siihen ne kiireet sitten taas loppuikin :)