Syksy on tullut ihan tämän viikon aikana, lehtiä putoilee ja piha on jo keltaisenaan. Viikonloppu tosiaan menee haravan varressa. Viikonlopun ohjelmassa myös Lena Dankerin luento Lahdessa, Simolankadun hallilla, muutama tunti menee lauantaina siellä. Olen kuullut paljon kehuja kyseisestä luennosta, mielenkiinnolla odottelen mitä tuleman pitää.

Tähän asti olen vielä kulkenut lenkillä crocsit jalassa, ilman sukkia. Parina päivänä on jalkoja särkenyt ja nyt mietin että taitaa johtua tuo jalkojen jomottelu ihan vaan kylmästä. En vaan millään viitsisi pukea sukkia ja tunkkaisia lenkkareita jalkaan kun vielä hyvin pärjää noilla crocseillakin :) Ja kun ne on niin helpotkin sujauttaa jalkaan, talveksi kai hankittava sellaiset karvavuorilliset.

Kasvihuoneessa käväisin tarkoituksena repiä sieltä loput tomaatinraaskut ja kurkut pois, mutta en vieläkään raaskinut kun näkyi olevan paljon raakileita. Saattaa olla ettei ne enää siellä kypsy mutta kerään ne sitten sisälle kypsymään. Jospa saisin vaikka viikonloppuna laitettua pihalta kukat pois ja kasvihuoneen talviteloilleen. Pari näyttelyvapaata viikonloppua edessä ja niiden aikana pitäisi piha saada suht talvikuntoon.

Eihän noita tosin vielä raaskisi poiskaan heittää...

DSC01581-normal.jpg

DSC01580-normal.jpg