Tylsistyttää nämä sadekelit, koiriakaan ei viitsi pitää ulkona kastumassa ja äsken niitä kävinkin tuolla pellolla juoksuttamassa. Tosin kuvia kun katselee niin luulisi meidän siellä ihan vaan seisoskelleen :)  Täytyy tuota kameraa opiskella lisää kun liikkuvista kohteista en edelleenkään saa kunnon kuvia otettua. Joku sportti-asetus kai siinä kai on valittava.

Artun karva on aivan irti ja kun äskeisen kastumisen jälkeen sen puhalsin kuivaksi niin suurin osa villoista on tuolla pihalla. Lauantaina olisi vielä Porvoon näyttely mutta en nyt enää tiedä miltä sen saan siellä näyttämään. Porvoo onkin Artun viimeinen näyttely näillä näkymin, ainakin se jää nyt loppuvuodeksi tauolle ja saattaa olla että en sitä myöhemminkään enää mihinkään ilmoita, se jää nähtäväksi.

Nyt harmittaa kun en tunne sieniä, niitä kuulemma on metsät pullollaan. Itse en niistä välitä mutta olisin isännälle voinut vaikka muutaman sienipiirakan vääntää ja eipä kai tuo olisi minunkaan myöhäistä opetella sieniä syömään. Jostain syystä lapsesta asti on ollut ihan kammo kaikkeen sieniruokaan, herkkusienet menee mutta muut ei. Olikin suuri yllätys kun työkaveri tarjosi yhtenä päivänä viipaleen jauhelihapiirakkaa......joka sitten paljastuikin tattipiirakaksi, ja täytyy sanoa että oli oikeasti hyvää !

Alla muutama kuva märistä, karvaa tiputtavista koirista.

Veeti ja Hulda

Arttu ja Riine, luultavasti jäniksenpapanoiden kimpussa :)