Tämä päivä kai pitäisi olla lepopäivä mutta nyt on kyllä taas touhuttu koko päivä. Jostain ihmeestä välillä löytyy joku energialataus ja saa vaikka mitä aikaiseksi.
Aamusta heti painuin koirien kanssa pihalle touhuilemaan, vähän lumitöitä, roskien polttamista ymym. Ihan kiva ilma vaikka aika kovasti tuulee ja lunta pyryttää. Isäntä on kuumeessa joten se ei nyt todellakaan taas osallistu mihinkään, pitää vaan sohvaa tuolla olkkarissa selässään.

Sisällä olen saanut siivottua ja pyykättyä oikein urakalla. Keittiöön vaihdoin kesäverhot noiden punaisten jouluverhojen tilalle. Ne pääsee nyt pesuun ja odottamaan seuraavaa joulua. Saa taas viikon olla tekemärrä mitään suurempia siivouksia, imuria jos joku päivä taas liikuttaa niin eiköhän se riitä.

Koirat on olleet ulkona miltei koko päivän mutta nyt otin ne sisälle nukkumaan ja kuivamaan. Kunhan saavat turkkinsa kuiviksi niin potkaisempa ne sitten taas ulos. Äsken sain niiltä korvat trimmattua, aika hapsukorvia nuo Arttu, Peikko ja Riine jo olivatkin. Tuossa totesin vaan että aika tylsät on nuo ohannussaksetkin......vai onkohan ruuvi löysällä niissäkin :)

Koirien sapuskapolitiikka on nyt asettunut aikalailla 50/50, eli eivät siis enää barffaa. Aamulla syövät lihoja, sisäelimiä tms, terästettynä nappulalla ja iltaisin olen antanut broilerin siipiä, kauloja tms. Tällä tavalla pysyy se rasittava paskojen syönti kurissa, ja toisaalta hyvä pitää nuo nappulat osana ruokavaliota koska jos minä en ole kotona niin isäntä ei kuulemma ala lihojen kanssa pelleilemään. Siltä meinaa tulla yrjöt jo siitä kun katsoo koirien kuppeja missä on raakoja broilerinkauloja :) Peikolle ostin sekavihannestablettien lisäksi valkosipuli-kreikanherne tbl. ja oikeasti tuo koiravanhus on piristynyt silmissä. Touhuilee kovasti tuolla pihalla ja ottaa ihan juoksuaskeleitakin välillä, parina päivänä olen särkylääkettä antanut kun on näyttänyt vähän ontuvan mutta pääsääntöisesti en ole sille kipulääkettä nyt syöttänyt. Johan se sitä vuoden yhteen putkeen on syönytkin joten varmaan ihan hyvä antaa nyt sisuskalujen vähän levätä .

Kohta pitää tästä lähteä saunan lämmitykseen, nuoret Joni ja Jassu tulevat saunomaan, lupasin heille tarjota pizzaa ja salaattia . Ihan vaan kaupan pakastepizzaa on nyt tarjolla, en jaksanut alkaa itsemitään väsäämään.

Valokuviakin pitäisi yrittää napsia nyt kun on jo niin valoisia päiviä, ei vaan ole saanut kameraa raahattua tuonne pihalle, aina on olevinaan jotain muuta touhua kun ulos menee. Tässä pari viimetalvista kuvaa, saattaa olla että ne on jo tänne joskus laitettu aiemminkin.