Työviikko vierähtänyt sairastellessa taas vaihteeksi. Mikä lie pöpö iskenyt kun yskittää, päätä särkee ja muutenkin ihan vetämätön olo. Tänään lähdinkin jo iltapäivästä pois töistä kun kamala päänsärky iski taas päälle. No nyt alkaa olo helpottamaan pikkuhiljaa.

Viikolla alettiin isännän kanssa seuraamaan Netflixistä "Lilyhammer"-sarjaa ja jäätiin siihen ihan koukkuun. Ensimmäinen kausi katsottiin netflixistä. Toinen kausi pyörii parhaillaan Yle femmalla tiistaisin klo 22.00. Areenalta ollaan nyt katsottu jo menneitä jaksoja ja ensiviikolla päästään ajantasalle. Todella hyvä sarja, hieman karskia kielenkäyttöä mutta aivan mahtavia roolisuorituksia ja hauskoja "sutkautuksia". 

Viikonlopulle ei mitään ihmeellistä tiedossa, äsken tuossa vähän yritin siivoilla mutta luulen että luuttuamista saakin taas harrastaa kun sadetta on luvassa. Tänään onkin koko aamupäivän satanut, mutta nyt iltapäivän on ollut  poutaa ja koirat olleet muutaman tunnin pihalla. Aamulla kastuttiinkin läpimäriksi kun en viitsinyt koirille sadeloimia pukea. Tuntuu että pääsee helpommalla kun kuivaajalla ne pyyhkäisee ennen sisääntuloa. enemmän on hommaa kun koirien tassut ja vatsanaluset on kuitenkin kurassa loimista huolimatta ja ne on huuhtaistava kuitenkin. Lisäksi vielä huuhdottava loimet.

Tämä onkin viimeinen "vapaa" viikonloppu hetkeen, seuraavina viitenä viikonloppuna onkin näyttelyitä ja koirien pesua ja puunausta tiedossa. No nyt se on mentävä kun on vielä turkit päällä :)