Perjantaissa taas mennään ja kohta ollaan elokuussa. Kesää ei ole ollut, eikä enää oikein ehdi tullakkaan. No se on revittävä ilo näistä säistä mitä meille annetaan. Tosin tänäänkin piti tulla vettä koko päivän, vaan eipä ole paria pisaraa enempää näkynyt, aurinko paistaa nytkin. Nyt kun olen ollut pidemmän aikaa kotona, niin päivistä olen kyllä välillä ihan sekaisin. Kaikki päivät kun on nyt samanlaisia, oli sitten arki tai viikonloppu.

Aamusta käväisin Lahdessa shoppailemassa, ruokakaupassa, apteekissa ja kirpparilla. Kirpparilla kävin ihan sillä tarkoituksella, että löytäisin koirille pehmoleluja. Löytyihän niitä, sekä koirille että pojan perheen lapsille :) Koirille en halua antaa pehmoleluja joissa on kovia osia, eli siis silmät tai nenä napeista tms. tehtynä. En halua että ne niitä sitten nieleskelee kun tuolla lelujen kanssa touhuavat. Kovasilmäiset ja nenäiset menee lasten leikittäviksi ja loput koirille. Maksoin tuosta satsista 15 eur, hieman halvemmallakin olisi voinut päästä, mutta etsin kuitenkin hyväkuntoisia pehmoja, tarjolla kun näkyi olevan vaikka minkä kuntoisia. Pesukoneeseen nuo nyt ensimmäisenä joutui, kirpparilta kun voi kulkeutua jos jonkinlaisia kavereita mukana, esim. luteita ( kuten pojan perheen kirpparisänkyostoksen jälkeen ). 

Petivaatteet on vaihdettu ja kolmas konellinen pyykkiä pyörimässä, pari koneellista ulkona kuivumassa. Jospa vaikka ehtisivät kuivaa ennen luvattua sadetta. Kirkas taivas näkyy kuitenkin vielä olevan.

Keskiviikkona aloitin alkavaan keuhkoputkentulehdukseen napsimaan tuota homeopaattista Bryoniaa. Uskokaa tai älkää, röörit tuntuu olevan nyt jo paljon paremmassa kunnossa kuin eilen ! Jatkamme siis Bryonian napsimista. Inkivääriöljyn unohdin ostaa, vaikka se mielessä kauppaan lähtiessä tänään olikin. Tosin en kyllä tiedä onko sitä miten luontaistuotekaupasta saatavana...

Tämän päivän ostoksia :)

001.jpg

004%20%282%29.jpg

Hammasta purren on tämä päivä touhuiltu, mutta näillä mennään, jalat vielä kantaa kuitenkin.