Tänään jouduin aamulla moneen kertaan miettimään mikä päivä oikein on. Lomalla kun ollaan niin ei ole tarvinnut päivistä lukua pitää. Isännälläkin lomaa tämä viikko eikä siis hänkään ole täältä aamuisin mihinkään lähtenyt.

Päivällä leivoin tämän joulun ensimmäiset joulutortut. Yhtäkkiä alkoi tekemään mieli joulutorttuja ja löysinkin pakkasesta taikinan ja kaapista luumuhillon joten ei muuta kuin tortut uuniin. Nam, hyviähän nuo taas olivat. Huomenna täytyy hakea lisää taikinaa pakkaseen ja jotakin muuta hilloa vaihteeksi.

Riine on kipeänä, oksentelee ja näyttää vatsaan koskevan. Jätti iltaruuankin syömättä joten tosiaan on nyt kipeänä. Täytyy sitä nyt tuossa seurailla mutta luulen että johtuu Flubenol-matolääkkeestä jota sille olen aamulla antanut. Meillä ei muistaakseni koskaan ole koirat saaneet mitään oireita matolääkkeistä mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Näkyy tuossa paketissa lukevan että yleisiä haittavaikutuksia on satunnainen oksentelu ja lievä ripuli. No toivottavasti menee ohi.

Lunta sataa hiljalleen ja vaikka on ollut suojaa niin entinen vähäinen lumi on säilynyt ja koirat pysyneet puhtaina. Huomiseksi onkin luvannut kunnon myrskyä ja lumi/räntäsadetta. Olisi vaan pikkupakkasta huomennakin, ajattelin perjantain kunniaksi taas hieman pestä ja puunailla tätä sekasorron vallassa olevaa huushollia :)