Tänään on ollut aivan mahtavan lämmin päivä ja esim. Porvoossa mitattu +22.

Pääsin töistä tänään jo puoliltapäivin ja olenkin saanut taas aivan kamalasti aikaan. Töistä lähtiessä poikkesin Lahdessa uudessa Musti & Mirri liikkeessä ja ajattelin että josko olisi jotain hyviä avajaistarjouksia ollut, ei ollut niin yhtikäs mitään:( Pari luuta ostin ettei ihan tyhjin käsin tarvinnut ulos kävellä.

Kotona olen tässä ehtinyt jo siivoamaan oikein pidemmän kaavan mukaan ja nyt on puhdasta taas hetken. Kunnes tulee ensimmäinen vesisade :)

Artun, Veetin ja Huldan pesin ja sitten kuivasin ulkona ihanan leppoisassa säässä, lämmin tuuli puhaltelee loput mitä kuivaajan jäljiltä jäi kosteaksi. Riinen pesen parin viikon päästä kun on näyttely edessä. Peikko on pesty toukokuussa ja senkin voisi pesaista mutta se ei oikein jaksa seistä niin kauaa paikallaan joten taidan tehdä sille vaan ihan pintapuolisen pesun joku päivä. Peikko on muuten aikalailla ok mutta pitkään paikallaan seisominen tuntuu vievän kaiken voiman takapäästä, lannenikamassahan sillä jotain vikaa on joten sekin vaikuttaa.

Riineltä on nyt kulmurit veks ja nyt seuraillaan mihin ne alakulmurit asettuu, toivottavasti sinne minne pitääkin. Eikä sillä kyllä mikään rimpula alaleuka ole joten jospa hampaatkin asettuisi oikein.

Tänään oli joku päässyt ruokasäkkiin käsiksi ja kyllä sieltä "muutama" nappula oli kadonnut. Vahva arvaus on että Huldahan se on ollut asialla, tai voihan se olla joku pojistakin, jääköön arvoitukseksi.

Nuoret, Joni ja Jasmi muuttaa tänä viikonloppuna isompaan asuntoon, luultavasti siellä parhaillaan kantelevat tavaroita asunnosta toiseen, lyhyt muuttomatka :) Joni aloittaa maanantaina autokoulun ja kun tammikuussa täyttää 18 v. niin saa sitten heti mentyä kirjallisiin ja inssiin. Siis mihin nämä vuodet oikein häviää..........Jesse täyttää huhtikuussa 23 v.

Kohta kynttilöihin tulet ja nauttimaan illasta.

 

Peikko lepäilee talon nurkalla.

Orvokki kukkii vielä kauniisti.

Mukavaa viikonloppua kaikille !

Vielä lisäsin pari kuvaa syyskuun viimeisen päivän iltataivaasta.