Aika menee niin siivillä että ei ehdi tännekkään kirjoitella, eikä kyllä mitään ihmeellistä ole tapahtunutkaan.

Pihahommia olen yrittänyt pikkuhiljaa tehdä sen minkä yskältä on pystynyt  ja aika hyvällä mallilla tuo pihamaa jo onkin. Koskaan sitä ei ihan siistiksi saakkaan mutta suurimmat lehdet ja roskat on nyt haravoitu pois. Sen mitä me siivotaan niin Hulda kantaa metsästä keppejä ja karahkoja tilalle.

Tänään sain viimein laitettua Gladiolukset ämpäreihin, saa nähdä milloin ne sitten kukkii tai kukkiiko ollenkaan. Kesäkukat on kaikki nyt istutettu ja nyt vaan odotellaan milloin ne saa sitten ulos.

Osama Bin Laden pääsi sitten hengestään jenkkien toimesta ja vähän kauhulla odottelen tapahtuuko maailmalla jotain kauheaa hengenheimolaisten johdosta ja kai jonkinlaisia terrorismivaroituksia maailmalla onkin annettu.

Jos kaikki menee hyvin ja suunnitellun mukaisesti niin kolmen viikon päästä olisi meillä pikkuprinsessa talossa ja minulla lomaviikko edessä. Loppu kesälomasta ei sitten olekkaan mitään tietoa......Neljään vuoteen ei ole meillä pentua ollut ja rehellisesti sanottuna vähän kyllä jännittää miten tämä lauma pennun ottaa vastaan. Onneksi on kesä niin voi pitää koiria paljon ulkona , muutenkin kivaa aikaa pennun kanssa kun voi ulkoilla mielin määrin. Ja Peikkohan se taas matkustaa Mummon mukana mökille kesäksi, mitä nyt välillä käyvät kaupungissa ruokavarastoja täyttämässä.

Ja seuraavaksi saunaan........