Eilisiltana oli kova myrsky ja lumisade.Sähköt napsahti poikki muutamaan otteeseen ja rikkoi kait tuon modeemin, joten nettipimennossa ollaan oltu vuorokausi. Kaveri kävi äsken sitä katsomassa mutta ei saanut toimimaan ja asensi sitten tämän mokkulan koneeseen että päästään täällä piipahtamaan.

Loskaa on nyt pihassa senttikaupalla ja koko tämän päivän on satanut silkkaa vettä. Koirat kastui jo aamulla aivan märiksi enkä niille ole sadeloimia pukenut päivälläkään, kun ovat jo valmiiksi märkiä. Tosi tylsä ilma ja fiilis muutenkin. Joulumarkkinoille oli tarkoitus aamupäivästä lähteä mutta en saanut aikaiseksi. Koko päivä mennyt lukiessa ja telkkaa katsoessa, edes kauppaan en saanut itseäni raahattua. Siivotakkaan en ole oikein voinut kun koirat ovat pyörineet jaloissa kun ei viitsi kokopäivää tuolla sateessakaan niitä pitää.

Kasvattipoika Onnin (Frozeneye's Black Amor ) omistaja soitti, ovat tänään käyneet kuvissa tuloksella A/A, 0/0. Toivottavasti tulokset eivät muutu kennelliitossa, peukkuja pidetään !