Pari yötä tässä taas meni valvoessa ja väsyksissä on siis päivät oltu. Yskä jatkuu aina vaan ja häiritsee nukkumista, tosin olen ollut aika täpinöissäni Riinen näyttelymenestyksestä ja sekin on tullut uniin.
Tänään on ollut ihana sää ja äsken teinkin pitkän lenkin koirien kanssa, kuraisia ovat kuin mitkä mutta onneksi pihassa on vielä paikoittain aika paljonkin lunta ja vähän puhdistuvat kun heittelen niille palloa tms. hankeen. Lenkillä pongasin kevään ensimmäiset leskenlehdet ja omalla pihalla on talon seinustalla olevassa kukkapenkissä jo elämää. Tulppaanit, narsissit ja idänsinililjat kasvavat jo kovaa vauhtia.


Tässä Suihkon Hennan ottama kuva Riinestä Lappeenransta.En tiedä aiheuttiko tuo sininen matto vai mikä sen että Riine oli aivan järjettömän sähköinen. Grisp Goatilla sen edellisenä päivänä pesin ja ennen kehään menoa vedellä suhkuttelin, Roger Paralla ja karstallla harjasin ja karvat aivan lensi. Ritinä vaan kuului koiran turkista, koita siinä sitten saada turkki nätiksi. Tuossa kuvassakin se näyttää aivan kuin ei olisi harjattu lainkaan.

Paluumatkalla Lappeenrannasta taas tutkakamera räpsähti, muuten kolmas kerta ihan lyhyen ajan sisällä. Ensimmäinen valokuva maksoi likimain 90 euroa, toisesta ei ainakaan vielä ole tullut lappua kotiin. Nähtäväksi jää tulee maanantain räpsystä, kalliita kuvia, vielä kun niitä ei itse edes näe eikä saa itselleen :D Mietittiin matkalla että lähteekö kortti jos noita tutkakameran kuvia on tarpeeksi lyhyen ajan sisällä, kun periaatteessa sitä autoahan voi ajaa kuka tahansa...................