Niin ne lomat oli ja meni, kaksi päivää painettu töitä eikä kohta muista enää lomalla olleensakaan. Voi kun olisi joka kesä mahdollista pitää tuollainen viiden viikon loma, siinä ehti jo totaalisesti irtautua töistä. Tosin hieman niitä oli kyllä kasaantunut joten nämä pari päivää on töissä mennyt kuin siivillä.

Pennut voi hyvin ja Riinekin on paljon parempi. Täytyy nyt miettiä soitanko lekurille että jatketaan vielä kuuria vai riittääkö tuo 10 päivän kuuri. Pennuille väsättiin tänään iso aitaus tuohon pihalle meidän pihapöydän ja grillin ympärille. Siinähän nuo saavat sitten touhuta kun itse vietetään aikaa pihalla ja grillaillaan, jos vielä grillaillaan...Nytkin tulee vettä kaatamalla ja ukkonen paukkuu päällä. Tulisi nyt vaan kuivia päiviä niin oikeasti saisi nuo pennut pihallekin.

Isäntä on täällä nyt päivät Kepona ja hoitaa koirat ja pennut. Eilen antoi päivällä pennuille ruuan, laittoi Riinen niiden sekaan antamaan ruokahömpsyt ja lähti itse pihalle tupakalle. No sieltä kun hän tuli sisälle niin jo oli kaksi pennuista livahtanut pentuhuoneen portin läpi tänne muiden koirien sekaan. Tyytyväisinä mennä hömpsöttelivät täällä isojen seassa. Pennut on vielä olleet tuolla aidan takana ja isot on niitä portin läpi käyneet tervehtimässä. Ilmeisesti on kohta aika niiden tutustua isoihin paremminkin. No kunhan tuonne ulos pääsevät niin siellä on parempi niiden touhuta, pääsee isotkin pakoon tarvittaessa :)

Hieman kiirettä pitää nyt meikäläisellä kun aamulla pitää hoitaa lauma, siivota pentuhuone jne. ja pitää vielä kahdeksaksi ehtiä töihinkin. Illat menee sitten taas pentuhuonetta siivotessa ja pyykkiä pestessä. No vielä kun muutaman viikon tätä rumbaa jaksaa niin eiköhän se sitten helpota. Tosin kolme trikkipoikaa on vielä koteja vailla ja jos vanhat merkit paikkansa pitää niin niille ei ihan heti taas kotia löydykkään.

Vapaana olevat trikkipojat jotka ovat todella lupaavia ja komeita. Näyttelykoteja olisi niille hakusessa, ainakin parille..

Big Thunder 4 vko

Big%20Thunder%204%20vko-normal.jpg

Big Thunderstorm

Big%20Thunderstorm4%20vko-normal.jpg

Black Hurricane

Black%20Hurricane-normal.jpg

Tässä loppuporukka

Blue Lightning " Niilo "

Niilo%204%20vko2-normal.jpg

Little Sunshine

Little%20Sunshine%20%282%29-normal.jpg

Little Sunrise on kotiin jäävä tyttö "Manta"

Little%20Sunrise%20%282%29-normal.jpg

Little Sundown " Hali "

Little%20sundown%204%20vko-normal.jpg