Eli ei siis mitään ihmeellistä, mitäpä tänne. Niin sitten kävi että eilen tuo kertaalleen juurihoidettu hammas sitten napsaistiin veks, ja hyvä niin. Iso märkäpesäke nimittän löytyi , eikä olisi kuulemma ilman hampaanpoistoa parantunut. Minähän en noiden selkälääkkeiden lisäksi voi ottaa mitään muita lääkkeitä ja jännityksellä odotinkin että mitä tapahtuu kun hampaan puudutus häviää. No alkoihan sitä mukavasti jomottamaan , mutta sitten olikin selkälääkkeiden aika ja hammaskipu hävisi samantien. On se hyvä että nuo lääkkeet edes johonkin vaivaan auttaa, selkävaivaan ei niinkään. Kyllähän ne hieman helpottaa, mutta yhtään kivutonta hetkeä ei niistä huolimatta ole.

Tänään on ollut touhupäivä, vaikkakin hammaslääkäri määräsi parin päivän levon, ettei ien ala vuotamaan eikä tikit suussa repsahtele. No siitä huolimatta tänään on siivottu, pesty pyykkiä ja isännän kanssa vaihdettu keittiöön uusi hana, vuotavan tilalle. Siitä johtuen jouduin aamupäivällä siivoamaan alakaapin, joka tietty oli täynnä muovipusseja, tiskirättejä, muovipusseja ja vielä vähän tiskirättejä ym. sälää. No nyt on uusi vuotamaton kiiltävä hana keittiössä. Niin ja leipaisinpa siinä jossain välissä piimäkakun. Meikäläisen hiilariton otti eilen itseensä kun en saanut syödä muuta kuin jäätelöä, vispipuuroa jne. No jospa sitä tässä saa itsensä taas ruotuun, tosin tänään meni kahvin kanssa pala piimäkakkua.

Ensimmäinen joululeivonnainen tälle vuodelle, piimäkakku.

003.jpg

Pikkuhiljaa täällä joulua laitellaan, koitan vielä malttaa hetken ja vasta ensiviikonlopuksi laittaa kämpän joulukuntoon. 

005.jpg

Tällaisia paristoilla toimivia kynttelikköjä olen jo viritellyt vähän joka pöydän nurkalle. Ovat kivoja yövaloja, ei tarvitse pilkkopimeässä joulua vastaanottaa :)

009.jpg