Kyllä on taas vaihteeksi tylsää ja kurjaa tämä elo. Selkä tuntuu vaan tulevan kipeämmäksi, vaikka lääkkeiden määrääkin on jatkuvasti lisätty. Kuntosalilla olen sitkeästi käynyt ja tehnyt siellä minkä pystyn. Ortopedin mielestä saan kuntoilla sen minkä selkä kestää ja niin olen tehnytkin. Yöt on erityisen vaikeita, herään kipuun aina kun vaihdan asentoa, lonkat on kuin tulessa kun on pakko kyljellään nukkua. No tulihan taas valitettua...

Koirat Mantaa lukuunottamatta ovat turkittomia joten niitäkään ei paljon tarvitse trimmailla ja buunailla. En ole siis tehnyt täällä yhtään mitään, en lukenut, en kutonut, enkä huoltanut koiria. Netflixiä tuijottanut aamusta iltaan. Onneksi on tuo salitreeni kolmena päivänä viikossa, jotakin mukavaa tekemistä. Ja samalla saa kaverin kanssa parantaa maailmaa :)

Pihallakaan en ole tehnyt mitään, osassa puita on vielä lehdet, joten turhaa haravointi tms. Eipä meillä kyllä paljon ole syksyisin tarvinnut haravoida kun isäntä on puhaltimella puhaltanut lehdet metsähallituksen puolelle. Loput on ajettu ruohonleikkurilla silpuksi ja ravinteeksi nurmikolle. Mutta vielä on tosiaan isoissa koivuissa lehdet joten nuokin hommat jää myöhemmälle. Muutama ruusu pitää leikata alas, en vaan oikein tiedä missä vaiheessa se kuuluu tehdä kun ovat vielä täydessä lehdessä. No eiköhän tuolta googlesta löydy apu tuohonkin ongelmaan.

Kännykällä olen napsinut paljon kuvia tuolta meidän lenkkipolkujen varrelta. Ongelmana on vaan se etten saa niitä siirrettyä tänne koneelle, joten kauniit syksykuvat jää tänne laittamatta.