No kuumehan senkun jatkuu ja sairaslomaa torstaihin saakka. Antibiootit aloitan vasta parin päivän päästä jollei olo helpota ennen sitä. Nyt menee lääkkeet limanpoistoon sekä yksi lisälääke astman hoitoon. Paranemisia odotellessa. Alan olla jo aika kypsä tähän ainaiseen sairasteluun. Henki ei kulje, selkä ei toimi ja päätäkin särkee. No kyllä tästä vielä noustaan. Nyt alkaa olla piha jo mukavan märkä ja kurainen joten koirat sen näköisiä, että ovat tuolla kurassa juosseet. Sairastelusta huolimatta ne on vaan saatava puhdistettua, jaksettava ulkoiluttaa ja ruokkia. Niin se vaan menee että kun noita huollettavia on niin ei paljon sairastelut voi niiden hoitoon vaikuttaa. Tänään saavat olla pihalla iltaruokaan saakka, eipä tarvitse tassuja moneen kertaan pyykätä.

Aurinko paistaa !! Olisi niin mukava nyt olla tuolla pihalla, mutta parempi vaan pysyä täällä sisätiloissa sairastamassa . Pari kuvaa kävin äsken kuitenkin nappaamassa.

007.jpg

004.jpg

020.jpg

015%20%282%29.jpg

Manta olikin päättänyt pistää eilisen arvostelun silpuksi, ilmeisesti ei ollut sen mieleen. Vaikka minusta tuossa ei kyllä mitään vikaa ole :)

022.jpg

Meillähän muuten Riinellä alkoikin sitten juoksu, joten eipä me parin viikon päästä olevaan luonnetestiin sitten oltaisikaan päästy. Jotenkin odottelin juoksua vasta keväämmälle mutta nyt kun laskin niin 10 kuukautta on edellisestä juoksusta. Pennut oli kesällä ja ajattelin että juoksuvälikin nyt on pidempi, vaan eipä ollut.