Kohta 1,5 viikkoon ei ole ollut yhtään sateetonta päivää. Kämppä siinä kunnossa että hirvittää. Eipä paljon kannata alkaa siivoilemaan ja juhannukseksi lattioille laitetut puhtaat matot on jo tässä vaiheessa kaikkea muuta kuin puhtaat. No mutta ei auta, näillä mennään.

Koiria ole yrittänyt pikkuhiljaa siistiä ja harjailla, mutta pesty niitä ei ole edelleenkään. Odottelen edelleen aurinkoisia ja kuivia päiviä. Turha niitä on nyt pestä, kun ensimmäisen ulkoilun jälkeen ovat taas kurassa ja hiekassa. Jotenkin tuntuu että nykyisin ei ole enää kunnon talvia, eikä kyllä kunnon kesiäkään. Kun muistelee omaa lapsuutta, niin silloin talvi oli talvi ja kesä oli kesä. Voihan se tietty olla että aika kultaa muistot :)

Aatos oli tänään kauppareissulla mukana ja käytiin sen kanssa Mustissa ja Mirrissä ostamassa Pommi-katille ruokaa. Lisäksi käveltiin tuolla Orimattilan keskustassa, reipas poika. Olen yrittänyt sitä opettaa tavoille, jos vaikka koti jossain vaiheessa löytyisi, jos tosiaan raaskin sitä enää kenellekkään myydä.

Pihalle ostamani tulilatva on hienossa kukassa, keväällä ostetut orvokit siirsin jo kukkapenkkiin kun olivat niin kamalan näköiset. 

002.jpg