Työkaveri on ollut koko viikon sairaana ja meikäläisellä onkin ollut erityisen rankka viikko. Sen verran puhtia antoi tuo ihana, kauan odotettu lumisade, että sain tässä äsken kämpänkin siivottua , uudet matot eteiseen ja pestyt matot keittiöön ja makuuhuoneeseen. Tähän asti onkin menty pentupissaisilla matoilla :) 

Riinelle ostin joku aika sitten talvimanttelin ja voi hitto mikä savotta sen kanssa on ollut. No Riine kantaa sitä kiltisti yllään mutta Manta roikkuu milloin missäkin helmassa ja eilen oli jo molemmat takajalkojen alle menevät kuminauhat katki. No tänään ensimmäisenä hommana töiden jälkeen ompelin kuminauhat kiinni, loimi Riinelle selkään ja koirat pihalle. Ei mennyt varmaan puolta tuntia niin toinen kuminauha oli kadoksissa jo kokonaan, eikä sitä tuolta tarhasta mistään löytynyt. Hohhoijaa, ei muuta kuin etsimään jostain kuminauhaa jota en ainakaan toistaiseksi mistään jemmoista ole löytänyt. Huomenna on kai lähdettävä sen takia kaupoille että saan uuden kuminauhan hommattua.

Isäntä lähti taas Lahteen Pelicansien peliin, joten minä vietän laatuaikaa elukoiden kanssa täällä kotona. Kynttilöitä on taas viritelty sisään ja ulos. Toivottavasti tuo lumi edes muutaman päivän taas maassa pysyisi, olisi niin mukavan valoisaa ja puhdasta.

Tunnelmia pihalta

018.jpg

022.jpg

Uutta päiväpeittoa olen havitellut jo jonkin aikaa ihan sen takia, kun edellisiä en ole saanut kunnolla pestyä puhtaiksi  tuolla omalla pesukoneella. Meillä on iso jenkkisänky ja päiväpeitot on kokoa 260 x260. No eihän ne tuolla tavallisessa koneessa mahdu kunnolla peseentymään. Pesulareissu siis edessä. Nyt kuitenkin surffailin netissä ja pongasin Elloksella tarjouksessa ihan kivan päiväpeiton. Tarjouksessa alle 30 eur ja koirakuosia tietty :)

001.jpg

Eteisen matoiksi ostin sykysllä ihan perus kuramattoa, harmaan olisin halunnut mutta sitä ei ollut. Punaisen, vihreän ja sinisen lisäksi tarjolla oli mustaa jota sitten päätin ottaa. Vaikka tuossahan mukavasti näkyy karvat mutta jospa ne siitä saisi helposti imurilla nykäistyä pois. Ei tullut paljon kolmelle pätkälle hintaa, muistaakseni 6,5 metriä mattoa ostin, metrihinta 5,90 eur.

030.jpg