Tänään on ollut taas totaalinen laiskottelupäivä, sängyssä olen maannut telkkaa katsomassa melkein koko päivän. Päätä särkee eikä siihen nyt tunnu auttavan mikään. Aamulla tehtiin pellolla koirien kanssa lenkki ja olen pariin otteeseen käynyt pihalla solmuleluja kiskomassa, näkyy Riineltä nyt toinen yläkulmuri pudonneen. Vielä yksi jäljellä....

Meillä on tuolla takapihalla sellainen "roskakasa" mihin yleensä syksyisin heitän kesäkukat jotka poistan käytöstä. Äsken huomasin että siellähän kasvoi muratti jonka viimesyksynä sinne heitin, eli se on ollut pihanperällä viime talvenkin ja hengissä näkyy olevan. Nyt piti se istuttaa ruukkuun ja ottaa sisälle, jos saisin siitä sitten ensikesänä taas johonkin kukka-asetelmaan vihreää. Kauniin violetin orvokin sieltä kasasta myös löysin ja sen siirsin kukkapenkkiin, kasvakoon siellä jos talvesta selviää.

Amppelipelargonit pitää ottaa sisälle ennen halloja että saisin niistä ensikesäksikin kukkia. Meillä ei ole mitään viileitä kellareita tms ja Pelargonit onkin olleet ihan huoneessa, keittiön ikkunalla läpi vuoden ja hyvin aina keväällä ovat alkaneet kukkia. Vähän niukemmin olen vaan kastellut talvella.

Muratti

Syksyn värinen krysanteemi

Vielä piti tulla lisäämään kuva Peikosta ja uudesta pedistä :) Peikko on kova petaamaan ja makuuhuoneen matotkin saattaa usein löytyä eteisestä. No mutta meneehän tuo peitto näköjään ihan hyvin tyynynäkin.