Tänään oli meillä Mantan ekat rally-tokotreenit ja sekoiluksihan se ihan meni. Todella kivaa oli mutta kyllä minulla oli niin oikeat ja vasemmat hukassa, remmi sekaisin ja makupalat väärässä kädessä. Näin aluksi tuntui kyllä suurimmalta haasteelta tajuta mihin suuntaan minkäkin kyltin kohdalla pitää pyörähtää :) Manta kyllä varmasti oppii tehtävänsä kun minä vaan oppisin ne sille selvästi ja ymmärrettävästi kertomaan. No eiköhän se siitä kunhan enemmän päästään treenailemaan. Kotona sille pitää pari perusjuttua opettaa :) Manta on pariin kertaa tuossa oksentanut kotiintultua ja mietinkin noinko oli sitten makupalojen yliannostus. Täytyisi miettiä jotakin helppoa ja omatekemää makupalaa. Koskaan en vaan ole itse maksoja tms. kuivatellut, noinkohan onnistuisi jos seuraaviin treeneihin koittaisin jotain saada väkerrettyä.

Kun tultiin Mantan kanssa kotiin täällä olikin mukava yllätys, Mantan veli Huru ( Black Hurricane ) oli tullut näyttäytymään. Pihalla nuo sitten painatti hetken aikaa ja mukavaa näytti olevan. Harmittaa kun en tajunnut ottaa kuvia pojasta, oikein oli mukavan näköinen ja  hyvin kasvanut  nuoriherra, tietty heitäkin houkuttelin näyttelyihin. Saattaa olla että Huru jossakin näytelmissä nähdäänkin.

Hulda alkoi tänään ontumaan etujalkaansa ja joku piikki siellä kai on. Leikkasin karvat pois anturoiden välistä ja pieni reikä siellä näkyy olevan. En vaan löydä sieltä minkäänlaista piikkiä, josko on sitten ohut ruusunpiikki mitä en näillä puolisokeilla silmillä nähnyt. Pinsetillä yritin sitä kaivella ja laitoin kuusenpihkavoidetta päälle, muuta kun ei tietty tähän hätään kaapista löytynyt.

Pojan koira alkaa olla kunnossa, kuume on laskenut ja virtaa alkaa taas löytymään. Vauva on vielä masussa, ylihuomenna laskettu aika :)

Huomenna tulee nuorisoa ja miehen sisko meille syömään. Poropaistia, perunamuusia, uunilohta, salaattia ym. tiedossa. Aamulla jos saisi vaikka kuivan kakun leivottua ja kämpän siivottua, sitten pääsisi sapuskan laittoon. Niina tuo poropaistia tullessaan ja minä lupasin väkertää muut vatsantäytteet. Lampaasta kun ei kukaan erityisemmin välitä niin jätettiin se kauppaan. Karitsa olisi ihan syötävää mutta meikäläistä ei kamalasti haluta syödä pientä karitsaa...Muuten ollaankin ukon kanssa vietetty täällä ihan rauhallinen makoilupääsiäinen, pitkästä aikaa meikäläisellä on taas sukkaprojekti meneillään. Ihmettelin kun lanka loppui kesken ja sitten tajusin että olenkin tehnyt näitä sukkia nyt isommilla puikoilla, näemmä se noinkin paljon enemmän kuluttaa lankaa.

Mantan ensimmäinen koulupäivä vaati veronsa, nyt nukuttaa.

001.jpg