Hui kauhistus, kun aamulla laitoin koiria ulos tuntuikin niin viileältä ja ihmekkös tuo kun mittarissa olikin -19. Vieläkin on pakkasta -16 ja aika rapsakalta tuntuu, tosin en valita, nyt saatiin vihdoin se talvi jota tässä niin on odoteltu. Aivan ihana auringonpaistekkin ollut tänään. Pellolla käytiin juoksemassa, tarhassa ei raaski noita kauaa seisottaa kun tuntuu varpaita palelevan :)

Pakastimen laitoin sulamaan kun sain ruuat nosteltua ulos pihalle pakkaseen ja neljä isoa kassillistahan tuolta jouti roskiin, vanhimmat päiväykset vuodelta 2009, enpä kyllä ole pariin vuoteen pakkasta sulatellutkaan. Hankala tuo arkkupakastin kun pohjalle tuntuu aina unohtuvan vanhemmat sapuskat, uudet tulee aina heitettyä vaan siihen päälle. Nyt mahtuu koirien ruuat hyvin, eilen hain kasvissosetta, siipiä, lihoja jnejne. Illalla annoin niille kanansiipiä ja jännitin meneekö vatsat sekaisin, ei mennyt. Tänään aamulla saivat kasvissoselihapullia ja jauhelihaa, riisin jämät heitin myöskin sekaan. Ja edelleenkin vatsat on ihan ok. Katsotaan nyt kauanko jaksan noiden ruokien kanssa pelata mutta yritän nyt ainakin. Täytyy vaan vielä kovasti tutkia ja etsiä tietoa tuosta barffauksesta.

Kännykällä napsaistu kuva aamu-ulkoilusta.

Eilen sain puhelinsoiton koskien Artun jalostuskäyttöä ja pahoitin tuosta niin mieleni että. Tiedoksi että syy miksi Arttu aikoinaan jätti muutaman nartun tyhjäksi oli sen eturauhasvaivoihin saatu lääkitys joka hävitti siittiöt. Nuo nartut sattuivat vielä kaikki käymään lyhyen ajan sisällä ja vasta sitten selvisi tuo ongelma. No täytyy tätä nahkaa alkaa yrittää saada paksummaksi ettei ota itseensä kaikkien "mielipiteistä".

Huomenna edessä taas arki ja työt , saisipa edes lottovoiton :)