No niin, nyt sitten odotellaan mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Isäntä tuli päivällä töistä ja lattialla lojui revitty näyttelyruusuke, hakaneulaa ei missään. Ihme jos sen olisi joku nielaissut kun muutakaan ruusuketta ei oltu syöty, revitty vaan. No ei sitä neulaa mistään ole kuitenkaan toistaiseksi löytynyt. Josko se kohta ilmaantuisi vaikka jalkapohjaan...

Ulkona on olevinaan ihan hiton kylmä, kyllä se taas aikansa vie että näihin kylmiin ilmoihin tottuu. Huomisaamuksi luvattu -6, hrr. Huomenna tulee Mantan veli Leevi päivällä leikkimään. Näinköhän suunnitellut siivoukset jää taas tekemättä, tosin isäntä on lähdössä taas Lahteen Pelicansien peliin joten minullahan ei ole muuta kuin aikaa siivoilla loppupäivä ja ilta. Manta vaan pelkää imuria ja höyrypesuria ja säälittää sen sisällä ollessa imuroida tms. No tottuuhan tuo kun vaan imuroi, lattialuuttu sen sijaan ei pelota yhtään, päinvastoin sen perässä on kiva roikkua.

Jotenkin kumman helposti tuo Manta tähän porukkaan sulautui, kai se on sitten helpompaa kun se on täällä syntynyt ja kasvanut, muut tottuneet sen hajuun jo pienestä pitäen. Jopa Luna joka on täällä oikea kuumakalle on sen ottanut hienosti hoiviinsa. 

Luna ja Manta unilla.

003%20%282%29-normal.jpg

Tänään sain vihdoin talon kulmalla rehottavan jonkinlaisen Jättitatar-kasvin leikattua maan tasalle, inhottava kasvi, leviää ja leviää. Isäntä kantoi raaskut kompostiin Mantan avustuksella. Yhtään ei ole vielä haravoitu eikä tehty muutakaan pihahommaa, pysyy koirat puhtaampina kun on lehtikerros tuossa hiekkapihalla. Eikä ne lehdet mihinkään karkaa, ehtii vaikka sitten keväällä..

Ihana viikonloppu ! Mukavaa sellaista kaikille !