Eilen illalla syntyi Artulle pennut Blue Mellow's kenneliin. Mustavoittoista porukkaa, yksi sininen sentään joukossa. Kolme trikkityttöä, kolme trikkipoikaa ja yksi merletyttö. Ja minähän olen onnellinen, tätä on todella odotettu n. 5 vuotta. Toivotaan että kaikki menee hyvin tästä eteenpäinkin. Yksi tytöistä tulee näillä näkymin minulle, tai oikeammin sijoitan tutulle, mukavalle tytölle Helsinkiin.

Artulle piti tulla morsian tänä viikonloppuna mutta suunnitelmat kasvattajalla muuttui viimehetkellä. Ja eihän siinä mitään. Toivotaan heille pentuja kuitenkin toisen ,heidän valitsemansa uroksen kanssa. No viikonpäästä on kuitenkin naisseuraa tulossa ja taaskaan en kerro mikä narttu on kyseessä. Palataan asiaan sitten jos saadaan jotain aikaiseksi. Alkaa tässä olla niin varovainen näiden asioiden kanssa että ei parane hehkuttaa ennenkuin asiat on ns.plakkarissa.

Ulkona tulee vettä taivaan täydeltä ja neljä litimärkää koiraa otin juuri sisään. No jospa lumet nyt saa kyytiä. Hyvää Viikonloppua !