Siis meillähän on tämä elo nyt ihan yhtä juhlaa, pääsiäisenä oltiin häissä ja tänään nuorten valmistujaisissa....moneen vuoteen ei ole mitään ollutkaan. Meidän nuorempi poika Joni ja hänen avopuolisonsa Jasmi valmistuivat tänään ammattikoulusta, levyseppähitsaajiksi molemmat :) Jasmin vanhemmat oli järjestäneet synttäri/valmistujaisjuhlat Jasmille ja meidän Jonikin siinä siivellä sai viettää omat juhlansa. Meillähän on mummot ja papat mökillä eikä muuta sukua juurikaan ole joten meni Joninkin juhlat siinä samalla. Mummoille, papalle ja kummitädille ajattelin kyllä kakkukahvit jossain vaiheessa keittää ihan täällä kotona. 

Tänään ollut taas ihan mieltön sää ja huomiselle luvattu +30 tänne etelään. Nyt en kyllä valita vaan muistelen niitä talven pimeitä ja märkiä päiviä. Pakkasessa ei ole mitään vikaa mutta se talven pimeys on jotenkin niin raastavaa.

Pyykkiä olen pessyt koko päivän ja viimeinen koneellinen nyt menossa...kunnes pyykkikori taas uudelleen täyttyy. On pesty petivaatteita, vaatteita ja nyt on matto koneessa. Kyllähän noita nyt kelpaa pestä kun saa hetkessä kuivaksi. miinuksena vaan tuo siitepöly.

Meillähän on varmaankin 1/3 metsää tästä tontista ja tontilla onkin paljon kieloja, metsämansikoita, mustikoita jne. Miinuksena vaan se että koirat käy ruikkimassa milloin mihinkin joten marjat on turvallisinta jättää syömättä. Pihalla tuoksuu aivan ihanalle, kesälle !

DSC01283-normal.jpg

DSC01278-normal.jpg

DSC01281-normal.jpg