Kyllä on mennyt hitaasti alkuviikko töissä, tylsää. Nyt ollaan kuitenkin jo työviikon paremmalla puolella joten eiköhän tämä tästä. Päätä on särkenyt joka päivä ja buranaa mennyt kurkusta alas roppakaupalla. Iltaisin olen ollut niin väsyksissä että heti yhdeksän jälkeen olen käynyt jo nukkumaan . Tänään tajusin että päänsärky luultavasti johtuukin siitä kun olen tehnyt töitä vieraalla koneella jossa on pieni vanhanaikainen näyttö ja pienet tekstit, sokea kun olen niin en ole uusilla laseillakaan meinannut pärjätä.

Mitään en ole saanut täällä kotona aikaiseksi imurointia lukuunottamatta. Odotan huhtikuun talvilomaa jos saisi edes ikkunat pestyä.

Kesäkukat on lähteneet hyvin alkuun ja pieniä vihreitä alkuja on jo näkyvissä. Samettiruusut ja Gladiolukset on vielä laittamatta, mutta ne ehtii kyllä hienosti vähän myöhemminkin.

Peikon ruoka alkaa olla taas lopussa ja mietin tässä että onko tuosta Hills'in J/D ruoasta oikeasti sille apua kun särkylääkettä syö kuitenkin päivittäin. Ehkä pitäisi kokeilla vaihtaa ruoka johonkin "tavalliseen" ja antaa sitten nivelvoiteluainetta lisäksi. Tuleeko sitten halvemmaksi tuo J/D vaiko norminappula voiteluaineen kanssa ? On nimittäin aika arvokasta tuo J/D............