Kaksi päivää olen tässä nyt viettänyt sohvalla, Netflixin elokuvien parissa ja alkaa jo tosiaan tympiä. Tyynyjen avulla olen saanut itseni viritettyä selkäystävälliseen asentoon ja siinä olen sitten viihtynytkin. Riittää jo. Mitään en todellakaan ole saanut tehdyksi, paitsi pölynimurin purin ja pesin kaikki suodattimet ym. härpäkkeet. Tosin imuroinut en ole ja sen kyllä huomaa. No se hyvä puoli on ettei nuo roskat ja hiekat ainakaan karkaa mihinkään.

Selkä edelleen kipeä ja vahvan Banadolin avulla eteenpäin mennään. Heti kun lääkkeiden vaikutus alkaa hiipua, palaa kipu takaisin kuvioihin. En tajunnut lääkäriltä kysyä kauanko noita kipulääkkeitä pitää syödä, pitäisikö kivun hävitä pikkuhiljaa, vai onko tosiaan tarkoitus että kipulääkkeen voimalla mennään päivästä toiseen. No jollei olo helpota niin maanantaina pitää olla taas yhteydessä lääkäriin. Kipulääkkeitä en kyllä halua viikkokaupalla napsia, tai sitten on muitakin ongelmia pian edessä.

Huomenna Mantan ja Lunan kanssa Tuomarinkartanoon näyttelyyn. Autokin on edellisen reissun jäljiltä valmiina joten eipä tarvitse kuin koirat harjata, hieman siistiä tassuja ja ei kun menoksi. 

Tänään olen ollut sen verran reipas että sain kesän ensimmäisen raparperipiirakan tehtyä. Raparperia näkyy tulevan taas sellaisella vauhdilla etten tiedä mihin niiden kanssa joutuu. Hieman jäi piirakka kalpean näköiseksi, mutta oikein hyvältä maistuu :)

006.jpg