Siis niin on tylsää tämä elämä taas vaihteeksi, alan olla niin perin kyllästynyt tähän loikoiluun ja laiskotteluun. Itseasiassa äsken tympi sihen malliin että nakkasin vaatteet niskaan ja painuin pihalle lumitöihin. Hyvinhän tuo kolaaminen onnistui, rauhallisesti, selkä hyvässä asennossa niin ei mitään ongelmaa. No en tosin kolannut kuin tuon meidän oven edustan ja koiratarhan edustan, mutta ihan oli tarpeeksi siinäkin.

Riine on nyt sitten astutettu, jos on kantavana ja kaikki menee hyvin niin pentuja olisi sitten toiveissa viikolla 16. Sinistä ja mustaa siis toivottavasti tiedossa :) Ultrassa sen käytän kunhan päästään tuonne 28 vuorokauden tietämille.

Nyt on tulppaanit parhaimmillaan ja vaikka muuten en tänne leikkokukkia paljon ostele, niin tulppaaneita on aina pakko saada.

004.jpg

Jämälankoja kaivelin tuolta kaapista ja sain niistä ihan kivat sukat tehtyä, kuvassa vasta ensimmäinen sukka valmiina. Nyt on valmiina jo kumpikin sukka ja uudet sukat toisista jämälangoista jo tulossa. Olen tehnyt niin, että olen jakanut kaikki lankojen loput kahdelle kerälle, sillälailla saa mukavasti jaettua ne kahteen sukkaan.

003.jpg.