Tänään on vettä tihuttanut pitkin päivää. Meillä oli tarkoitus käyttää tämä päivä pihan siivoukseen mutta eipä se nyt onnistunutkaan. Vaikea noita märkiä lehtiä haravoida eikä niitä puhaltamallakaan saa mihinkään. Isäntä sai lainaksi puhaltimen jolla oltaisiin tuosta pihan hiekkaosuudelta saatu hyvin lehdet pois, siitä kun on vaikea haravoida ilman että kaikki hiekat on lehtien mukana kompostissa. No eipä kai nuo lehdet karkaa tuolta mihinkään, kulkeutuvat vaan jaloissa tänne sisälle....

Aamupäivällä kävin kaupungilla hakemassa koirille kanavihannes-,lihavihannes- ja lohipötköjä pakkaseen. On taas pitkäksi aikaa lisuketta nappuloiden sekaan. Ostan yleensä Muchin pötköjä kun ne on 500 g ja jotenkin mukavampia käyttää kun kilon pötikät. Prismassa kävin ruokaostoksilla ja on se sellainen hehtaarihalli että mieluummin kyllä haen sapuskat pienemmästä marketista kuin tuolta. Menee aikaa jo pelkästään tavaroiden etsimiseen ja edestakaisin kävelemiseen :)

Riinen kanssa huomenna Lohjalle näyttelyyn, saas nähdä mitä siitäkin tulee. Kangashäkkiin en uskalla sitä jättää hetkeksikään vahtimatta kun on se sellainen täti että tulee sieltä pihalle jos niin päättää. Tänään ihmettelin outoa "rouskutusta" joka kuului olohuoneesta ja kun ehdin paikalle niin Riine veteli huulirasvapuikkoa naamaansa. Teräviä muovinpalasia ympäri lattiaa ja täytyy vaan toivoa ettei se niitä kamalasti ehtinyt syödä. Ulkonakin sitä saa paimentaa koko ajan kun se syö ihan kaiken :) Illemmalla pitäisi se kai vielä pesaista mutta muuten siinä ei suurta hommaa ole, karvaa kun ei ole kuin nimeksi. Korvat pitää trimmata vähän siistimmiksi mutta siinäpä se sitten onkin.

Eilinen kynttilä palaa vielä lyhdyssä, lämpimillä säillä kestää kynttilätkin paljon kauemmin mitä pakkasella. Ei kai noidenkaan pitäisi palaa kuin n.12 h. Kohta alkaa taas jo hämärtää niin voi käydä laittamassa uudet kynttilät palamaan ja onhan se sytyteltävä muutama kynttilä tänne sisällekkin.

Tuulikello

                                        ****************************************************************************

Piti vielä tulla lisäämään kuva aivan mahtavasta iltataivaasta.