Niin se syksy vaan etenee ja lokakuussa mennään jo. Tuntuu ettei tietokoneellekkaan enää iltaisin ehdi kun kaikki illat menee koiria ja huushollia siivotessa, masentavaa ! Syyskuussa taisi Lahden seudulla olla peräti 8 sateetonta päivää, no onpa ainakin kaivoissa vettä jos sen vähyys on jollakulla ollut ongelmana. Väsymys painaa taas, johtuen varmaankin näistä harmaista ja sateisista päivistä. Aamulla on aikamoinen pilleri-ja kapseliarsenaali millä päivä käynnistetään, Berocca, D-vitamiini, Ubiquinol ja kalaöljykapselit. Lisäksi aloin taas nappailemaan Chian-siemeniä ja Goji-marjoja, joten on se kumma jollei kohta ala tästä piristymään.

Pete-Pyton saatiin vihdoinkin viime perjantaina syömään, kahden kuukauden paaston jälkeen . Hyvä niin koska näyttää siltä että se alkaa pikkuhiljaa taas luomaan nahkaansa ja silloin paastoa automaattisesti.

Lauantaina käytiin Artun ja Riinen kanssa tuossa koulun mätsärissä, Arttu VET sinisten 1 ja Riine isojen sinisten 4. Kumpikin sai ison kassillisen palkintoja, oli pokaalia, luita, ruokaa, makupaloja ym. Kannatti mennä, saatiin ilmoittautumismaksut hienosti takaisin palkintojen muodossa. Intiaani-pentueen Minnehaha " Elma" oli paikalla myös, ihana pieni prinsessa. Alussa Elmaa pelotti kovasti mutta loppua kohden reipastui huomattavasti ja kovasti jo teki tuttavuutta muiden koirien kanssa. Sunnuntaina olivat pentukoulussa ja sieläkin oli jo huomattavasti reippaampi kuin edellisellä kerralla, hieno juttu.

Tässä kuva Arttu-papasta mätsärissä, kuvaaja Sanna Autio. Arttu on nyt mahtavassa turkissa.
" Hiljainen on kylätie......." piti äsken lenkillä oikein napata kuva kun taivas hieman rakoili. Tänään onkin taas ollut hieman kuivempi päivä.

.