Täällä taas ja hengissä ollaan. Edelleenkään täällä ei kamalasti mitään ihmeellistä tapahdu, joten hiljaista on sen takia ollut täällä blogissakin.

No tänään saatiin vähän ukon kanssa säpinää taloon. Tai oikeammin Pommi-katti sitä meille järjesti. Päästän koirat aina aikaisin aamulla viiden ja kuuden välillä pikapissalle kun itsekin käyn veskissä. Viimeyön Pommi oli pihalla ja aamulla koiria ulos päästäessäni livahti kissa sisälle normaaliin tapaan. Poikkeuksena että sillä oli hiiri suussa ja elävä tietenkin. Siitä sitten kehkeytyi sellainen ralli jonka seurauksena ei sitten enää nukuttu. Hiiri painui tuonne makuuhuoneen lipaston taakse rapisemaan. Siirrettiin lipastoja, imuroitiin lipastojen alusia ja vaikka mitä, mutta hiiri pysyi piilossa ja on siellä edelleenkin. Kissa painui tyytyväisenä maate enkä nyt sitten tiedä mihin hiiri on loppujen lopuksi joutunut. No eipä tämä ensimäinen kerta ole kun meillä täällä sisällä hiiret piileksii :)

Riine on nyt käytetty ultrassa ja näkyihän siellä masussa pentuja olevan. Lääkäri sai laskettua viisi pentu, mutta sanoi että voi siellä piilossa olla niitä lisääkin. No sitten huhtikuun loppupuolella nähdään mitä sieltä alkaa putkahtelemaan.

Manta on ilmoitettu kahteen näyttelyyn ja tietty on nyt sitten pohjavillat aivan irti. Täytyy loppuviikosta se harjata ja katsoa jääkö siihen karvaa niin että kehtaa lähteä Imatralle sunnuntaina ajelemaan. Todennäköisesti ei.

Sukkia on tullut kudottua urakalla, koko ajan on kutimet käsissä. Tällaisia aikaansaannoksia sillä rintamalla...

002%20%282%29.jpg

002.jpg

004.jpg

Pari viikkoa on ollut kivoja, keväisiä ilmoja ja lumetkin on jonkin verran sulaneet. No viimeyönä olikin sitten taas tullut lunta ja nytkin näyttää lunta hivuttelevan. Vielä en ole lenkille uskaltanut koirien kanssa lähteä kun paikoitellen on lenkkipolut jäässä. Tosin selkäkin on ollut aika kipeä, joten kai se vaan on vielä turvallisia lenkkikelejä odoteltava.