Mustikoita olisi omassa pihassa ihan mielin määrin, harmi kun en niitä pysty oikein tuolla keräilemään. Yritän tässä sen verran pystyä, että saisin edes kipollisen joka päivä kerättyä ihan napsimista varten. Kyllä niitä tuolla olisi ihan säilöttäväksi asti, mutta kun selkä ei anna periksi niin ei voi mitään. Metsämansikoita on myös ihan mukavasti ja nekin ihan omalla tontilla. Kyllä maalla on mukavaa :)

Superfoodia ihan omassa pihassa, ei tarvitse terveykaupasta hakea :)

008.jpg

012.jpg

016.jpg

Tälle päivälle luvattiin ukkosta, sadetta, pilvistä ja synkkää ihan iltaan asti.Aamulenkki selvittiin kuitenkiin kuivina, aamupäivästä ukkonen kolisteli jossain kauempana, hieman satoi ja nyt paistaakin sitten aurinko. Valkoisia pilvenhattaroita taivaalla näkyy, toivottavasti sadepilvet pysyisivätkin pois loppupäivän.

019.jpg

Pommi nauttii olostaan, eikä sitä juuri täällä sisällä näy, muutakuin syömässä :) Tosin kyllä se evästä on löytänyt tuolta pihaltakin. En viitsi sen enempää sen eväistä kirjoitella, etten saa kissavihaajien ja luonnonsuojelijoiden vihoja niskaani...Tuo kissahan tuli meille ihan omakotitalosta jossa kissat eli ihan sisällä ja ajattelin silloin että osaakohan tuo edes pihalla hiiriä metsästää. Osaa se ja paljon muitakin...

004%20%282%29.jpg

Lunan sain eilen pestyä, joten nyt on puhtaita tyttöjä hetken aikaa. Selkä ei kyllä loppujen lopuksi siitä(kään) hommasta oikein tykännyt. No nyt voi ottaa taas hetken aikaa lunkisti kun koirat on hoidettu. 

Ps. Kiitos Arjalle kirjailijavinkeistä, ensimmäinen Maeve Binchy " Taverna tähtien alla " lähenee loppuaan, tuskin maltan kädestä irroittaa.